Sex trakassera israeliska flickor.

Följande är utdrag ur en intervju med egyptiska advokat Nagla Al-Imam, som ventilerades på Al-Arabiya TV den 31 oktober 2008.

En Egyptisk advokat, Nagla Al-Imam har föreslagit att unga arabiska män skall sexuellt trakassera israeliska flickor var de än befinner sig, som ett nytt sätt i motståndet mot Israel.

Intervjuaren: Vi har med oss advokaten Nagla Al-Imam från Kairo. Välkommen. Vad är syftet med detta förslag från dig?

Nagla Al-Imam: Detta är en form av motstånd. Enligt min mening är det ett hederligt spel för alla araber, och det är inget fel med …

Intervjuaren: På vilka grunder?

Nagla Al-Imam: Först av allt, de kränker våra rättigheter, och de ”våldtar” marken. Få saker är lika illa som våldtäkt av mark. Jag anser att detta är en ny form av motstånd.

Intervjuaren: Som en advokat, inser ni inte att detta kan utsätta arabiska ungdomar att bli straffade för att bryta mot lagar, mot sexuella trakasserier?

Nagla Al-Imam: De flesta arabiska länder … Med undantag för tre eller fyra arabiska länder, tror jag, tillåter inte israeliska kvinnor att komma in ändå, de flesta arabiska länder har inte sexuella trakasseri lagar.

Intervjuaren: Omfatta detta även våldtäkt?

Nagla Al-Imam: Nej Sexuella trakasserier … Enligt min uppfattning har [israeliska kvinnor] ändå inte någon rätt att föra talan, om en sådan sak skulle hände med dem. – Lämna landet så kommer vi inte att våldta dig.

Jag vill inte att unga arabiska män skall förhöras. Jag vill att dessa sionistiska flickor med israeliskt medborgarskap skall utvisas från våra arabiska länder. Detta är en form av motstånd, och ett sätt att avvisa deras närvaro.

Tas detta upp i halal-tv tro? Na, det är ju Egypten, ett arabland så där finns det väl inget att kritisera!!!

Undrar vad advokatsamfundet i Sverige skulle sagt om de finge ett sådant ärende på bordet?
I vanlig ording försökt förklara bort det kanske. Detta är arabisk demokrati som vi kanske borde titta lite på om vi kan överföra till svenska förhållanden. Tänk va lätt, demokrati är det som endast gynnar den egna religionen, de egna värderingarna och den inhemska kulturen allena.
Här är det tvärtom, demokrati är det som minst gynnar vår religion, våra värderingar och kultur.

3 tankar om “Sex trakassera israeliska flickor.

  1. Ping: Sextrakassera israeliska flickor för att visa motstånd mot Israel « Varjager’s Weblog

  2. Hur ska araberna se skillnad på Israeliska judinnor och sekulära judinnor från andra länder? Hur ska de se skillnad på Israeliska flickor som inte är etniskt judiska, men djupt troende och sionistiska och vilka västerländska kvinnor som helst?
    Om denna plan omsätts i praktiken kommer alla Islamdominerade länder att finna en kraftig nedgång i västerländsk turism och handel. Är det vad de vill?
    Är det dåligt för väst?

  3. Ping: Svenska män mindre mulliga mansgrisar « Varjager’s Weblog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s