Är det sant?

Tittade på almanackan för säkerhets skull men den visade på 18 april så inget lurt den vägen.

Sverige skickar ingen representant på ministernivå till den FN-konferens om rasism som inleds i Genève på måndag.

Beslutet är en markering, säger integrationsminister Nyamko Sabuni till TT.

– Det har ju varit tunga och problematiska förhandlingar som visserligen har vänt senaste veckan till att bli konstruktiva och rätt så bra, men vi har bestämt att Sverige inte medverkar på ministernivå.

Hurra, hoppas jag

Inte medverkar på ministernivå kan vara lite svårt att tyda. Men förhoppningsvis är detta en allvarligt menad manifestation och inget spel för galleriet. Kritiska röster har höjts och fan ta dem om de försöker bluffa sig fram till ett avtal mot yttrandefriheten.

Förhoppningsvis kanske vi kan fortsätta att kritisera religioner och även därmed vår rätt att smäda. Religioner och ideologier har inga fri- och rättigheter i demokratier – det har däremot människor.

Danmark upp till bevis nu….Kun to døgn før åbningen af FNs racismekonference er EU-landene uenige om, hvorvidt de skal boykotte. Danmark overvejer stadig sin deltagelse.

WASHINGTON (CNN) — The United States is boycotting a U.N. conference on racism next week over a document that ”singles out” Israel in its criticism and conflicts with the nation’s ”commitment to unfettered free speech,” the U.S. State Department said Saturday.

THE HAGUE, Netherlands (AP) — The Dutch foreign minister says he is boycotting a U.N. anti-racism conference because some nations are using it as a platform to attack the West.

(Reuters) Israel and Canada have withdrawn from the April 20-24 World Conference Against Racism in Geneva amid fears Arab nations will use it against Israel. Australia have said they are considering doing the same.

(Dagbladet) Norge sender utenriksminister Jonas Gahr Støre (Ap) til konferansen, mens for eksempel Sverige holder seg unna.
Norge har deltatt i arbeidet med å lage et utkast til konferansens sluttdokument, der referansene til religiøse krenkelser nå er fjernet.

Dåligt Norge att tro på att arabländer skulle överge taktiken att få klämma åt väst och de som kritiserar islam.
Ni har haft en Quisling så svik oss inte nu.

Annonser

4 thoughts on “Är det sant?

 1. En som gapar på rasism som inte vet vad det innebär.
  Rasism är en indelning av människor i ett hierarkiskt system av raser, där vissa raser tillskrivs moralisk rätt att härska över andra.
  Om man kritiserar en tro så skulle det vara rasism enligt dig. Då är du också rasist då om du kritiserar oss som har en annan tro än den religiösa, snille.

 2. Sara: förstår du ens innebörden av ordet rasism? Herregud har du ens hjärna att konceptualisera exakt vad det är som kritiseras när en tro ifrågasätts?
  När exempelvis Islam kritiseras så är det dess grundläggande ideal och värderingar som ifrågasätts: inte människorna (”Semafor” förklarar termen väldigt bra).
  Men du lär väl bara repetera vad politiskt korrekt vänster-media kacklar dag ut och dag in att Islam är så fredfull och underbar. Det är jävligt intressant att det faktiskt finns paragrafer i Koranen som uppmanar till att de icke-troende ska elimineras samt att Islam ska vara enda religionen och statsskicket i världen. Något lismande araber (NU var jag rasistisk gumman) ljuger om för att accepteras i det social’dum’okratiska Sverige och få bidrag.

  Ur Koranen:
  Verse 9:123 – ”Believers, make war on the infidels who dwell around you.”
  Qur’an 9:5 “Fight and kill the disbelievers wherever you find them, take them captive, harass them, lie in wait and ambush them using every stratagem of war.”
  Qur’an: 9:112 “The Believers fight in Allah’s Cause, they slay and are slain, kill and are killed.”
  Ishaq:325 “Muslims, fight in Allah’s Cause. Stand firm and you will prosper. Help the Prophet, obey him, give him your allegiance, and your religion will be victorious.”

  Och så vidare, och så vidare. Faktum är om du bara vågar öppna ögonen så ser du vad som händer i länder där Islam är dominerande. Ja ja jag vet: ”alla muslimer är inte islamister”. Men ta en titt på de länder där muslimer är en majoritet: attans vad Islamisterna snabbt blir totaldiktatorer! Varför? För att muslimer i slutändan accepterar Islam som tyskarna inte bara accepterade utan röstade fram nazism.
  Tvivlar du? Ta en titt på Turkiet och Saudi Arabien. Den ena staten sekulär och den andra vaggan för Islam. Kör det som en skoluppgift (för uppenbarligen behöver du mer bildning) och rangordna länder baserat på antalet muslimer. Jämför sedan antalet grova brott i samhället samt orättvisor i länderna med få muslimer och vice versa. Jag har gjort det och tänker inte avslöja resultatet: det blir mer intryck när din egen undersökning målar upp den sanna bilden för dig.

  Den enda orsaken, Sara, till varför sådana som du lätt accepterar lögnen om Islam är att du inte har ett hum om vad det är du talar om och då är det så lätt att lura dig och majoriteten som är som du. Sen måste jag erkänna att du förlorade all trovärdighet när du definierar kritik av en tro (bestående av värderingar, ideal, regler och dogma) som rasism.

  Näe: små flickor som du bör inte bry sina söta ansikten när det gäller allvarliga frågor: var smart och inse dina begränsningar stumpan. Strunt i allt det jag har skrivit ovan om jag ska vara ärlig och återgå till idol 2009. Det blir mindre huvudvärk för både dig och mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s