Spiritus Mundi visar svenskt statsskick.

Den korrupta islamistiska organisationen Spiritus Mundi har lyckats lura i the Guardian att staten måste betala bidrag till icke-statliga organisationer för att mångkulturen ska fungera

Det de vill ha att fungera, det är sin egen lyx konsumtion. Spiritus Mundi i Malmö är en förening som gjorde entré i fräscha, rymliga lokaler och med uppbackning från Arvsfonden, Framtidens kultur, Ungdomsstyrelsen, Malmö stad, Botkyrka kommun, EU – och Saudiarabien.
Man stärker den svensk arabiska kulturen säger man framförallt gentemot Saudiarabien. Saudiarabien är en diktatur som finansierar islamism och fundamentalistisk mission. Så vi kan förstå vilken kultur man stärker.

Medan arabiska föreningar och andra eldsjälar som arbetar för integration i Malmö trängs i små källarlokaler säger Laid Bouakaz en av eldsjälarna och ofta har bedrövlig ekonomi, söker Spiritus Mundi medel och utför resor för miljoner i namn av utveckling av arabisk kultur. Att etablissemanget håller lyxorganisationen Spiritus Mundi under armarna. Det framgår väl med all tydlig önskvärdhet.
Nu gör man sig till talesman för vårt bidrags system också och det gör de väl rätt i, när de själva är så in i bommen involverade i samma system. Där våra politiker, riks som kommunal tycks tro att de är en seriös organisation.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s