Pöklista 2

Kändisarna pökar så mycket att den gamla ”pöklistan” har vuxit så att den blir för stor, därför startas en ny lista här. Och som ni vet så kan pökandet ta slut och den information som givits här kan då vara inaktuell.

Vad som gäller på den äldre listan gäller även här…PÖKLISTA…..I första hand är det ”pökare” med svensk anknytning som finns med, undantag kan göras. OBS OBS…Sidan uppgraderas när något intressant dyker upp.
Pöklista nummer ett.

Och Pöklista 2015 finns också.


Vad förväntar jag mig för år 2013 då? Tja kanske…Brinkenstjärnas nakenbilder på Peter Settman.
Micke Brinkenstjärna bestämmer sig för att släppa en skandalbok.
– Jag har bilder på Peter Settman lekandes sexlekar, Carolina Gynning naken, och på bland andra Izabella Scorupco, Marie Fredriksson och Ulrika Nilsson på TV4-Nyheterna, säger Michael Brinkenstjärna. Så det tar väl inte hela 2013 innan även denna pöklista blir för stor.

Nu kör vi igång med pökandet i moll eller dur så får vi se vad slutet på 2012 och vad 2013 ger för överraskningar. Är också inne på 2014, får se hur länge innan en ny lista startas..


2012-2013.


Och i klassen bland de mindre omtalade i alla fall för mig nås vi av ett ”färdigpök” där båda parter har fixat nya pök. Patrik Isaksson lämnade Sofia Rågenklint för en ny kvinna. Sofia – som också har hittat kärleken igen.
Det är väl vackert, man har hittat kärleken igen…


erik katrin Pök på gång? Erik Segerstedt och Kristin Kaspersen säger att man inte kysst varandra ordentligt ännu men de är ändå kära!! Nåväl det finns väl tid till både det ena och det andra så smånimgom. Kanske det andra redan hänt när detta skrevs.
Men det är klart att den som väntar på något gott……väntar alltid för länge, eller?

politikerpök
Det har ryktas ett bra tag nu att det skulle vara ett politikerpök på gång på hög nivå. Och dessa två behöver väl ingen närmare presentation. Om det skulle vara fallet så får man väl önska dem båda ljuvliga stunder i sänghalmen.

melin läckberg
Pökandet mellan Läckberg och Melin tycks vara över, nu är de ”bara” vänner. Tydligen har förhållandet mist den spänning, som de båda yrkesmässigt lever i. Men det är en mycket vänskaplig separation och vi fortsätter vara de bästa vänner, man kan till och med äta glass tillsammans.


Har PH fixat nytt pök och gjort som prinsessan Madeleine, fixat ett engelsktalande dito? Nu är frågan den från vilket engelskt talande land detta förmodade pök kommer från. Men det är riktigt, pök som pök…..
ph

Så var det dags för Carola, denna gång en pappa till en klasskompis till hennes son. Hoppas ni kan smita undan för lite pök. Än så länge hemligt men har hon avslöjat så mycket lär många veta identiteten på den lycklige, frågan är bara när han kommer på bild. Enligt Svensk Damtidning så: är det en fritidspedagog vid namn Andreas.
Då är det inga problem med vad man skall göra mellan pökandet då.
carola ny

mm
Maria Montazamis medverkan i ”Let’s dance” rörde om i grytan även utanför dansbanan skrivs det. Man får väl tro det inte var i pökgrytan på Maria Montazamis det rördes om. Men Let’s dance” har fört oss närmare varandra, förklarar Kamran, hennes man..

skarsgård
Alexander Skarsgård. Nejdå inget pök på gång här inte… – Om jag verkligen dejtade varenda kvinna jag kopplades ihop med skulle jag aldrig ta mig ur sängen, säger han till tyska OK! Magazine angående rykten om Ellen Page. En vacker tanke..

gammalt pök.
Malin på Saltkråkan pök… Skådespelerskan Louise Edlind berättar för Svensk Damtidning att hon efter ”Vi på Saltkråkan” hade en hemlig romans med Hollywood-skådespelaren Steve McQueen, som var 16 år äldre än henne. De två skall ha mötts när de spelade i filmen «Le Mans» på den franska rivieran i 1970. Jaha man kan även kalla pökandet för en romans. Jag minns också mina unga romanser.

skilda

Även de bästa förhållanden kan ta slut och så har det gjort mellan Erik och Martina Haag. De har fyra barn tillsammans så någon annan fast förbindelse på ett tag är nog inte att tro på. Möjligtvis ett litet nytt pök då och då, det brukar lätta upp..

stellan alicia Alexander Skarsgård och Alicia Vikander. De påstås ha dejtat i över ett år och nu späds romansryktena på i USA. Om jag verkligen dejtade varenda kvinna jag kopplades ihop med skulle jag aldrig ta mig ur sängen sade Skarsgård, då var det Ellen Page. Men hade inte Alicia ihop det med Gustav Gisseldahl för mindre än ett år sedan? Nåväl det har väl inte hindrat nytt pök.

ny till carola

Nu hänger jag inte riktigt med…Var det inte Carola och en pappa till en klasskompis till hennes son som var det senaste pöket? Nu verkar det om man skall tro media som om det pöket också är över. Det skrivs om en norrman, Asbjørn Brekke. Hon skall enligt media flyttat in där men de bor i varsitt rum skrivs det hehe. Skulle det vara något hinder när pöklusten tar över, knappast. Får se hur länga denna skjorta varar. Camilla Henemark och Carola skulle egentligen ha en egen pöklista så flitiga de är. Vilket bevisasas av att nu så…berättar Carola att hon och kärleken har ”tryckt på pausknappen”. Varar nog inte länge.

tommyInte ens på ålderdomens höst kommer man undan. Vad det var som fick Tommy Berggren(76) och Monika Ahlberg(52) att gå skilda vägar är väl inte känt. Men hon har flyttat från Djurgården till en lägenhet inne i Stockholm och så lär det väl förbli. Men kan Clint Eastwood(82) skaffa nytt pök så är det väl inte försent här heller. Ahlberg är ju rena ungdomen…..

måns förl

Nu kommer Måns Herngren(48) ut på pökbanan igen. Efter ha avverkat först Lena ­Philipsson och sedan   Kajsa Bergqvist som båda var betydligt äldre än denna nya  flamma ­Katalin Bachry(26) som för mig är totalt okänd har han kommit med i denna lista. De har enligt media förlovat sig och varit det sedan april i år. Så bloggen får väl önska happy pök på er och hoppas att ni inte dyker upp här snart igen.

sivSå har vi Siv Cotton i svenska Hollywoodfruar även om hon är norskfödd vars förhållande tagit slut för länge sedan. Men att hon skulle ”torka” ensam i sängen är väl knappast troligt. – Jag har varit singel i ett år, och suttit som en nunna säger hon. Men nu är allt jag pratar om sex. Jag vill ha sex, sex, sex. Jag ska ha sex! Kanske med svenska pojkar, säger Siv Cotton som också kan tänka sig att låta kameran gå. Vaddå? En pökafilm? Inte dåligt för att vara 41 år säger hon om bilden, nej då, kanske lite rundare och liter mindre ”hängig” rumpa, men hon kan inte ha allt. Nog kan hon få intressenter för en stunds sex…. Siv Cotton avslöjar vem hennes nya flört är – den tyske skådespelaren Hannes Jaenicke(43). Träffades på en flight där de bytte e-post adresser. – Det är inget superseriöst…..

otrogen Så för ovanlighetens skull något helt utländskt pök. Mediamogulen Murdoch till höger på bilden skall ha blivit rasande och kastat ut Blair från en presskonferens och orsaken var att hans hustru skulle varit otrogen med Blair FÖRE skiljmässan från mogulen… De doppas friskt i de politiska toppskikten och alla tror de kommer undan med det. Undrar om deras fruar är lika på alerten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

,
pernilla
Så har även Pernilla Wahlgren sällat sig till den mer ”fasta” pökmarknaden. Hon har tydligen hittat det hon söker efter. Säljaren, och före detta krögaren, Christofer Bergstrand, 34, är hennes nya kärlek. Nu vid jul då detta skrivs får han väl sätta på henne, det har hon själv uppmanat….

Nådens år 2013 lämnade också en guldolympier den äktenskapliga vägen och gick den vägen som så många gjort före honom. Höjdhoppslegendaren Patrik Sjöbergs kärlekssaga är slut. Nu skiljer han sig från hustrun Renata. Paret har lämnat in en gemensam ansökan om äktenskapsskillnad.

roberto, backe
Nu dejtar Paolo Roberto, 44, igen. Barndomsvännen Gabriella Backe, 42, är tv-profilens färska dejt.
– Det är väldigt nytt, man vet inte vad som händer, säger Paolo Roberto. Hur det blir med det lär vi få höra. Just nu är han kvalificerad till Pöklistan med tills vidare stadig partner i alla fall..


2014.

herman
Inte ens vid ålderns höst(som med Tommy Berggren(76)) går man säker för separationer. Den svenska journalisten och författaren Herman Lindqvist och hans fru Birgitta separerar, enligt media. Nu läser vi 2014-februari. Lindqvist, 70, och frun Birgitta, 68, också författare, har varit gifta i 36 år. Att något nytt pök skulle vara orsaken är väl inte troligt…..Men se där var det helt fel, någon vecka efter jag skrev detta så, ett nytt pök fanns. Herman Lindqvist, 70, lever med en ny kvinna….
Nu pökar historikern tillsammans med lärarinnan Liliana Komorowska Ahmed, 53.

emma
Ajaj nu följer Emma Gren sin manliga stavhopparkollega Patrik Sjöbergs exempel och skiljer sig. Så här in på början av 2014 nås vi av beskedet att paret avslutar äktenskapet. Hon var gift med var sin tränare Yannick Tregaro. Arbeta ihop och pöka är en dålig kombination. Fysiska ansträngningar sliter på kropp och sinne.

pg med fru
Det har på senare tid eller det kanske alltid varit så att även äldre en bra bit över de sjuttio åren eller runt har knutit nya band. Att det inkluderar ett eller flera pök får man väl anta. Nu har PG Gyllenhammar(79) varit aktiv i den äktenskapliga sänghalmen i ca ett år. Det blir tredje försöket och denna gång är den äktade frun 39 år yngre.. Vad som fick fart på Gyllenhammars karriär kan väl till viss del tillskrivas hans giftemål med Christina Engellau, dotter till verkställande direktören för AB Volvo 1956-71, Gunnar Engellau.


Så till den lite yngre generationen då. 2012 träffar Måns Zelmerlöw Azra Osmancevic under ett bröllop, där han också uppträder. Först var hon avisande sägs det, men via en gemensam bekant lyckas han få hennes nummer, och de börjar dejta… 2013 köper paret en gemensam lägenhet i centrala Stockholm och blir sambor. Men säg det pökande som är beständigt, inte detta i alla fall. Nu bor Måns Zelmerlöw som singel i en stor lägenhet i centrala Stockholm, som han pröjsade en hel del för, runt 7 miljoner.
Azra Osmancevic skall jag erkänna att jag inte vet ett smack om, det får ni Googla på….
måns


lasseDå har ”skilja-viruset nått paret Lasse Kroner, det virus som sätter sig på pökar-funktionen och får folk att fatta beslut om skilda sängar. Lasse Kroner, 51 separerar från fotografen Christina, 46. De har varit ett par i 23 år. Men det gör dem inte immuna mot detta virus, ånej. Nu har det slagit till med full kraft och de säger att vi har inte sovit i samma säng på flera dagar… De är extremt bra vänner. Det är ingen som kommer att vara elak och dum mot varandra. Nähä, vilket satans virus till att vara lömskt och bara sätta sig på pöklusten.

svenne lotta
Knepigt vad många äldre par det verkar vara som beslutar att inte leva ihop längre.
Nu är det Svenne, 69, och Lotta, 70, som är i färd att separera. De gifte sig i Nacka kyrka 1969. Tillsammans har de fyra vuxna barn. Alltså ännu ett pökande par slutar att pöka. I alla fall med varandra. Undra vad det är som efter 45 års äktenskap man upptäcker att det inte går längre.


Så nås vi av nyheten anno 2014 vid pingsttid att fd fotbollsspelaren Fredrik Ljungberg 37 gift sig med elva år yngre Nathalie Foster 26. Paret gifte sig på Naturhistoriska museet i London av någon anledning. De har en dotter, Aria Billie Ljungberg. Han slutade sin karriär 2012, vilket nog var klokt. Nu driver han ett fastighetsbolag i London med två kompanjoner..

läckbergDet tog inte så länge efter uppbrottet från Martin Melin (47) innan Camilla Läckberg (40) fann ett nytt pök.
Och nu blev det en yngre förmåga som borde kunna ge Läckberg läckra stunder av alla de slag. Man träffades genom ett ”affärssammanhang” sägs det.
sköldDet är en 27-årig MMA fighter som heter Simon Sköld, för mig helt okänd men kanske inte för andra.

images Andreas Weise har mött sin kärlek säger han enligt media anno aug-2014, men det står inget om vem pök-partnern är, det visar sig väl så småningom. Skall väl även låta de mindre kända namnen få sin plats i pöklistan.. Här på bild med sin mer kända far.

giftemål Så har Janne Josefsson (62) gift sig med journalistkollegan Helena Bergman(Nordnytt) och har fått papper på att de kan pöka med samhällets goda minne, varit ihop i ca tre år.. Innan var Josefsson gift med Lilibeth Bayang, 42 som han har en son med. Men han har även varit i pöktagen innan och har två söner i sitt första äktenskap som tog slut 2002 då han träffade Bayang.. Helena Bergman har traditionsenligt bytt namn till Josefsson.

lena Nu presenterar sig ett nytt par. Lena Endre, 59, och hennes pojkvän konstnären Martin Wickström, 56, Finspång. Vi är trygga med varandra, säger hon. Så det blir väl till att önska även ett tryggt pökande också då. Innan var Endre gift med regissören Richard Hobert i 13 år.. Skilde sig 2011. Skvallret sade att Hobert testat pök-gräset på andra sidan.

Vi läser nu slutet av 2014 närmare bestämt så börjar nu november månad och vi nås av nyheten att Claes Malmberg har separerat från sin fru Fatima Rainey Malmberg. Hon säger att vi är fortfarande bästa vänner, och fortsätter att ses och höras varje dag. Det här är inte slutet. Det är bara en början på något nytt. Antingen tillsammans, eller isär. Vi har lämnat allting öppet, och har inte skilt oss.. Men pökar gör de inte? Undrar hur många gånger man hört ”bästa vänner” argumenten…
malmberg


Så är det något av det vanlig tugget som paret Marcus Birro-Jonna Vanhatalo ägnar sig åt när de separerar
och hur separationen ska få honom och hustrun att hitta tillbaka till varandra. Låt en separation vara en separation vet ja, att den skulle göra underverk på ett falnande förhållande är mindre troligt. De behöver nya pökpartners helt enkelt.
birro jonna


Nu har Nichlas Wahlgren snart 50 år och Laila Bagge 41 år bara efter drygt fyra år beslutat att nu är det färdigpökat. Det var bra så länge det varade.. Ett år efter bröllopet föddes sonen Kit, 3..
I början av mars 2010 gifte sig paret under en ceremoni i Jakobs kyrka i Stockholm. Och de har under den perioden fått ett eget tv-program.. Paret träffades i ett tv-program, ”Let’s Dance” 2009..
Men nu skall alltså Nichlas likt sin några år yngre syster Pernilla Wahlgren pröva pökandet på den fria marknaden, Pernilla har väl ett stadigt pök nu tror jag, med en krögare.. Vem vet, snart kanske fd paret Wahlgren-Bagge finner sin nya pökpartner, tillfälligt eller stadigt.. Dags också att sälja lyxhuset för runt 13 miljoner kronor..
nichlas, laila rev


Vad vore denna ”lista” utan Carola? Efter skilsmässan med Runar Sögaard 2000 har Carola kopplats i hop med flera män, som The Poodles-medlemmen Christian ”Kicken” Lundqvist och den så kallade ”skolpappan”, en man som har barn i samma skola som Carolas son Amadeus.. Vargmotståndaren Marcus Werjefeldt som vill utrota all varg i Sverige..
Och flera andra pök under åren.. Nu kan vi läsa om nytt pök då hon tydligen har en relation med en ny man..
– Jag har träffat en bra man. Jag vill inte gå in på hur länge men det är stabilt. Det känns fantastiskt skönt, uppger hon… Vi kan också läsa att Carola liksom Camilla Henemark har haft en ”romans” med en kvinna till vilken hon kände attraktion.. Så är det en stor del av livet går ut på pökandet och det har Carola förstått.. Vi kanske får återkomma.. Denna vackra kvinna får avsluta pöklistan för 2013-2014. Men nu har namnet på den nya pök-partnern kommit, Jimmy Källqvist, musiker och spelar bas i bandet JB Quartet.. Som före pökade med Petra Marklund.
carola-guldbagge-2013


Nu tar denna ”Pöklista” slut och en ny för 2015 startas upp. För inte lär pökandet och dess följder upphöra under det året.. På återseende.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s