‘Fast N’ Loud’

Har börjat med ny säsong och det utan två av de mest populära figurerna som
fick sparken i förra avsnittet av Rawlings.. Tom Smith, Jordan Butler….
Rawlings som säger att han inte haft annat än trubbel med dessa två killar, fan tro´t.

Discovery Channels breakout hit ”Fast and Loud” sparkade två av seriens mest populära karaktärer … och en av de då arbetslösa killarna sade att det var för att de var snabba med svära på en chef … och högt.

Tom Smith berättar för TMZ … han och co-star Jordan Butler avskedades från Gas Monkey Garage – efter att de lät ett fan med cystisk fibros posera för en bild bredvid en Rolls-Royce som ägs av butiksägaren Richard Rawlings.

Smith hävdar att en chef i tjänst flippat ut och sa till dem att ”get the fuck away from the car..” Nu skedde ett stort misstag … Smith skrek tillbaka, ”Chill the fuck out” – något som chefer inte ser med blida ögon på. Så Rawlings avskedade dem båda ett par timmar senare. Inte coolt Rawling snarare korkat.. Din spelade ”ånger” var patetisk… Och en sak är säker, programmet har blivit en aning tråkigare nu…

Och inget skyddsnät i det landet, men det visste vi redan, utan gå på stubben.

Tom och Jordan är hoppfulla Discovery krokar upp dem med en spin-off sägs det.. Tom till vänster och Jordan då logiskt till höger. Tom rev jordan rev


Uppdaterat okt-2015.
KC
Tom och Jordan har sitt eget program nu ”Fired up garage” tillsammans med andra. Men nu har Gas monkey garage råkat ut för ett annat avslut. Och det är att deras lackerare KC har sagt upp sig för att vara nära familjen. Vad som är tänkt denna gång vet man inte ännu, det planeras väl för fullt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s