Svenska knarksmugglare fast i Dubai.

Två svenska män ska ha gripits med ett stort parti kokain på flygplatsen i Dubai, rapporterar Borås tidning.

De sitter nu frihetsberövade i Förenade Arabemiraten.. Vilket ställe att välja att smuggla kokain på…

– Det känns inte roligt det här, jag har pratat med min son flera gånger, och han mår inte bra, säger pappan till en av dem till Aftonbladet. Tacka fan för det och han skall inte må bra heller..

– Vi är väldigt oroliga, säger den andres dotter… Det har ni anledning att vara..

Under förutsättning att de är skyldiga till denna smuggling så får man fråga sig hur in i helvete korkade är man? Jag har väldigt svårt att tycka synd om dem om detta stämmer, att de försökt smuggla runt 20 kg kokain, då får de stå sitt kast. Även om det inte var 20 kg..

Det har talats om möjligt dödsstraff, det vet man väl inte, men även om de skulle dömas till massor av år i fängelse där, så är det väl ett liv de får som inte kan kallas att leva…

Knappast kommer det väl något avtal till stånd att avtjäna straffet i Sverige, det vore väl nästan som att bli frisläppt mot förhållandena i fängelserna i Förenade Arabemiraten.. Kanske kan komma till tals efter ett antal år där..

Uppdaterat..
En av de två boråsare som sitter häktade i Förenade Arabemiraten efter ett stort kokainbeslag flög med knarket tejpat på kroppen, uppger Borås tidning. Ännu mer obegripligt, finns ingen tullare i världen som går på det.. Vid misstanke är bagaget och kroppen det första som genomsöks..
Nu riskerar mannen livstidsstraff. Han har tagit på sig ansvaret.. Vad som händer med den andre återstår att se, släpps fri eller döms för medhjälp är frågan.

Annonser

5 thoughts on “Svenska knarksmugglare fast i Dubai.

  1. Svenska män, eller ”svenska” män??
    Eg ointressant, men mer än lovligt korkat är det iaf..särskilt när Sveriges förhållande till arabländerna är… mindre gott.
    När börjar snyftvalserna i kvällstabloiderna?
    Lås in och glöm….

  2. Uff så dömande jag bor i Borås o känner till dom båda som är snälla trevliga och vad som drivit dom till detta vet ni inte alla lever inte skyddat med jobb bostad bil mm ende lever i moment 22 och drivs till idioti för att överleva men visst handlingen var fel men innan man kastar sten så tänk på om du verkligen är så felfri att du kan ta guds plats och döma en medmänniska du inte känner på rykten o snack mvh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s