Frankrike EU förrädare?

Det är väl en jävla tur att vi inte är med i eurosamarbetet och hade lånat ut miljarder till Grekland som tydligen inte tycks fatta deras del i det hela.. För sitt eget misslyckande anklagar man främst Tyskland som hjälpt dem mest och där det finns risk för att Frankrike förråder de andra länderna inom euron med att gå med på omfattande nedskrivningar… Återstår att se hur mycket respekt man inte minst har för sina egna skattebetalare..

Vi är med i IMF och kan förlora några kronor genom dem, men den biten är så liten så det räcker med att dra in på kaffepengarna till riksdagsmännen sammanträden…
Exempel på hur en del idioter i Grekland tackar sin lånegivare är att skriva om Tysklands finansminister Wolfgang Schäuble ”Han har sugit ert blod”… Tragiska idioter….

Schäuble som till en stor del av sitt liv ägnat sig åt att försöka skapa ett mer förenat Europa, men ett Europa som måste ha koll på sina statsfinanser… Men det har grekerna givit fan i och nu försöker man hitta en syndabock utomlands.. För att fortsätta leva på lån man inte betalar tillbaka tro?

Vänd er till Frankrike de är nog villiga att låna ut mer av sina skattepengar… Mot osäkra fodringar..

Italien ställer sig på Tysklands sida, ett land som fick kämpa för att komma på fötter..Finnarna är mycket irriterade på grekerna och vill ha tillbaka de miljarder man lånat ut.. dryga 7 miljarder euro och återbetalningstiden förväntas ligga på 30 år…

– Grekerna har sig själva att skylla för krisen i deras land, och inte de ”onda tyskarna”, sa ,Gentiloni(UD) Italien som menade att Greklands regeringar under ”15-20 år” hjälpt till att lägga grunden för den usla offentliga ekonomin i landet, enligt AFP..

De enda som betalar skatt är pensionärer och arbetarklassen skriver man.. Då kanske men inte skall demonförklara Tyskland helt va?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s