Slakten på IKEA?

Nu har det envist spekulerats i hur mordet på IKEA gick till och den versionen är fruktansvärd. Nu skall det sägas att det jag skriver om här, inte på något sätt har verifierats och jag hoppas det inte gör det heller.

Vad som är positivt i detta tragiska fall är att han direkt erkände, då var det ut världen och det går att lägga resurserna på annat.

Nyheter idag skriver: En uppgift om att en av de avlidna i samband med knivdådet på Ikea fått sitt huvud avskuret sprids nu snabbt i sociala medier och på bloggar. Men uppgifterna bygger på en bild av låg kvalitet som figurerat länge i medier och Nyheter Idag kan inte finna stöd för påståendet.

Nyheter Idag:s ansvarige utgivare  har undersökt bilderna. Han har lång erfarenhet av fotografering och han konstaterar att det finns inget som stöder att huvudet skulle vara avskuret. Bilden är fotad genom en fönsterruta och det ser ut som att en kropp ligger på golvet.

– Jag ser ingenting som tyder på att huvudet skulle vara skilt från kroppen.

Övervakningsbilder visar hur den anhållne 36-åringen sliter åt sig två Ikea-knivar.

Sedan mördas den 55-åriga kvinnan och hennes 27-årige son.
Attacken avslutas med att den misstänkte mördaren hugger sig själv i magen. Ännu vill eller kan man inte säga vad motivet var.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s