Gnäll på vinster i flyktingkarusellen.

Den vänsterinfluerade blaskan Expressen gnäller nu på vinster som privata bolag gör på t.ex. ensamkommande barn.
Inte en rad om vad det är som gör att denna verksamhet kan pågå, vad skulle du säga till skattebetalarna frågar blaskan.. Tack så mycket skulle jag svarat och tack politiker..

Se för fan till att skjuta in er på de som betalar dessa summor, det är väl där som felet ligger. Och när man tillåter en massiv invandring, bara till Malmö kommer just nu 40 barn om DAGEN enligt SR..

Om denna möjlighet finns helt lagligt så klart som korvspad att det finns företag som utnyttjar det. Och tacksamt tar emot politikernas ”goda” inställning mot en massiv invandring. Dumma blaska ”ära den som äras bör” i denna pengakarusell. Vem har öppnat pengapungen! Vem vill ha många miljarder utöver ordinarie budget?

”Enligt Migrationsverket är de utökade finansieringsbehoven för asyl och migration 48 miljarder kronor sammanlagt för i år och de kommande fyra åren. 48 miljarder utöver redan budgeterade belopp, alltså. I prognosen gör verket också hypotetiska beräkningar som illustrerar ”orimligheten i situationen”, nämligen vilka konsekvenser en utebliven anslagshöjning skulle medföra i olika delar av verksamheten. Det ser inte bra ut.” SVD.

Doktorand i nationalekonomi påstår att detta belopp inte stämmer, men för att helgardera sig kommer en brasklapp….”Men även om kostnaderna når de nivåer som uppgetts (och som är osäkra) är min slutsats att Sverige är ett rikt land som har råd med en human flyktingpolitik.” Du milde mammon…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s