SIFO ger ingen ljusning för något block.

Inte ens med SIFO mätningar kan de som vill ha bort SD få någon ro. Man skriver att fler arbetare stödjer SD än S så då är det väl daga att analysera dem då bland de ”kloka” icke SD röstande kultureliten och andra experter.
Redan har det ju tagits fram att det är de lågutbildade som röstar på SD(vet inte bättre och bör ledas till insikt), vilket visserligen har fått revideras, men nu riktar man in sig på männen istället, de röstar SD.
Och det vet ju alla att i ett feministiskt samhälle är ”män” ett skällsord.

Enligt SIFO så S: 26,3 % (-0,8)— V: 6,5 % (+0,3)– MP: 7,6 % (+1,0). Hur fan kan man gå till MP? efter alla fadäser. V kan ju gapa hur mycket de vill utanför regeringen och ställa helt snedvridna krav. Går ju alltid också att hota.

M: 24,5 % (-0,5)— C: 6,1 % (-1,8)— FP: 4,7 % (+0,1)— KD: 4,0 % (-0,1) Sänkt a-kassa och en andra karensdag i sjukersättningen lär väl inte gynna M bland vanligt folk och Björklund får väl ett litet andrum. Centern får nog ligga i liksom KD.

SD: 17,8 % (+2,6). Undrar när man segrat ihjäl sig, någon gång kommer det bakslag, men omständigheterna har varit dem nådiga och ser man på vad som händer nu så lär inte de segra ihjäl sig på ett tag. Men med DÖ är de utan större inflytande i Riksdagen i alla fall.

Fi: 1,7 % (-0,3). Uppe på vinden och cyklar ännu, får hoppas de förblir där.

S+V+MP: 40,4 %

M+C+FP+KD: 39,3 %

Nära nu och utan DÖ så skulle de rödgröna vara rökta och Alliansen också så länge man har sin korkade halsstarrig inställning om samarbete med SD. Man vill inte ens göra ett försök, för man har målat in sig i ett hörn och där tar man sig inte ut och får betala för det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s