Invandrings dumheten i ett nötskal med Annie Lööf.

Konsten att prata om integration och invandring utan att egentligen säg ett smack fick vi prov på från Centerns Annie Lööf.
– Behövs det politiska initiativ för att kriminalisera terrorresor, motverka radikalisering och för att öka polisens närvaro? Ja, det behövs. Ska vi ta krafttag för integrationen, med tidigare insatser för språkinlärning, tydliga incitament för att börja jobba och ett jämnare mottagande i landets kommuner? Ja, det ska vi.

OCH….

– Ska vi backa från principerna om människors rätt till asyl, och blunda för krig, fattigdom och humanitära katastrofer? Aldrig.

Jag menar vad fan säger detta tjafs? Något konkret? Inte ett uns.. Klichéer från politiker i cykloplandet…. Cykloperna vill inte veta av de delar av verkligheten som inte är som de anser att den bör vara.

Vi ska alltså fortsätta att ta emot nästan mest flyktingar i Europa i förhållande till folkmängd, på topp i världen utanför de länder som är direkt drabbade typ Grekland, Italien, Turkiet, Jordanien.
Vi skall alltså när svångremmen dras åt för den behövande delen av befolkningen ge kommuner miljarder till asylsökande. Ge Migrationsverket extra miljarder utöver fastslagen budget. Allt för ”goda” Riksdagspolitikers ömma samvete.

Och dum, dummare, Centerpartiet.
Centerpartiets partistyrelse vill nu att kommunerna ska ta över i princip allt ansvar för boendet av de asylsökande från staten, och dessutom föreslår man en straffavgift för de kommuner som inte tar emot tillräckligt många flyktingar. De här förslagen går man nu fram med inför den egna partistämman om några veckor. SR.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s