Danmark halverar bidrag till nyanlända.

Tänk vad de ”goda” i Sverige måste vara glada nu. Danmark halverar bidraget till nyanlända och då får de ”goda” i Sverige många fler att riktigt rå om.

Danmark tog under 2014 emot 14 680 asylsökande. Under samma period tog Sverige emot 81 200 flyktingar. Om vi skulle få runt tiotusen mer kommer knappt att märkas. Kan inte Norge göra samma som Danmark så kan vi ta ännu mer.

– Vi måste säkra att det finns ett ekonomiskt incitament för flyktingar och andra som kommer till Danmark att komma igång och jobba, säger Venstre.

Det har funnits i Sverige länge under Alliansen, men då kallades det för arbetslinjen och var/är riktade mot de fasta boende svenskarna. Inte ge en arbetslös eller sjukskriven något som man kan leva på en längre tid, för alla arbetslösa eller sjuka är ju människor som inte vill arbeta och hellre väljer att vara hemma.
Pensionärer är en annan grupp som skall hållas kort, där har du ”bromsen” och nu skall Prisbasbeloppet sänkas vilket även drabbar de med bara garantipension.

Den rödgröna under framförallt MP kommer inte att minska antalet flyktingar till Sverige, det är de alldeles för ”goda” för. Istället begär Migrationsverket extra tillslag utöver ordinarie budget.
Myndigheten ber nu om 18 miljarder kronor extra de närmaste fem åren för att kunna klara sina kostnader. Har hört om betydligt högre summor upp till 40 miljarder som skulle gälla, men denna uppgift på 18 miljarder från DN måste väl stämma!!! Inte kan väl de bara rent av spekulera i våran plånbok?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s