I medias skyddade värld

får man inte ge sig på deras skyddslingar, de egna journalisterna och deras experter. Hur korkad man än tycker en journalist/expert är så skall de vara trygga i sin bubbla.

Det har Zlatan fått erfara nu genom att haft den fräckheten att slå tillbaka mot en journalist(Olof Lundh). Thomas Bodström hör också till belackarna och vill se en mer respektlös bevakning av landslagskaptenen. Han är väl avundsjuk för han får en respektlös bevakning som politiker själv. Och vilken jävla korkad formulering.
– Det är nästan patetiskt. Som en diktatur. Ingen har vågat skriva något om Zlatan, säger snillet Bodström, då vet han inte vad diktatur innebär i ordets verkliga innebörd.

Det var på Zlatan Ibrahimovics presskonferens inför helgens EM-kval mot Ryssland som han rök ihop med sin gamle trätovän Olof Lundh.
Lundh ställde frågor om Zlatans ökade aktivitet i olika affärsverksamheter – hans samarbete med företag som drycken Vitamin Well och klädföretaget Dressmann.
Vad nu fan det hade att göra med landskampen.

Då bet Zlatan tillbaka. Och se det var inte bra. Nu skall det analyseras in i minsta detalj. Visst fan kan han ha och har diva fasoner som kan irritera, men att hugga mot en journalist är väl för tusan en mänsklig rättighet, men media och dess svans hoppar ur byxorna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s