Tältläger för tre miljoner människor tomt.

Samtidigt som t.ex. Löfven spyr galla över länder i EU som är ljumma med flyktingmottagandet så står ett MASSIVT tältläger tomt i Saudi-Arabien.

Även Qatar och andra länder är ovilliga att ta emot sina ”bröder” och i USA säger Trump att detta är Europas problem, varför det skulle vara det enbart vet i tusan. Blir väl det när Merkel tar på sig ansvaret och med Löfven går ut och anklagar andra EU länder. Varför ska vi uppe i norr ta hand om islamistiska misslyckanden utan att ställa krav på grannarna i regionen?

De som eventuellt kommer till arabländerna är så lite till antalet att de inte märks i statistiken. Det officiella antalet flyktingar till Gulfstaterna är NOLL… meddelar Al Jazeera och Amnesty International. Saudi förnekar dessa uppgifter.
Viralgranskaren i Metro försöker med ett ”halvpåstående” likt äta upp kakan och ha den kvar. Visst tar Saudi emot men kanske ändå inte.

Här i Saudi står som sagt ett MASSIVT tältläger tomt plats för tre miljoner människor.
Men de får bara användas en gång om året under den muslimska högtiden Hajj. Annars står det luftkonditionerade lägret tomt och obrukat.

Medan  i Sverige vill vänstern och FP åsidosätta den kommunala självbestämmanderätten genom en tvångslagstiftning i demokratins namn. FP är en Quisling bland Alliansen.

Här är det enorma tältlägret som står helt tomt och man ser med tillfredsställelse på att EU får skuldbördan på sig och tar den genom att käbbla sinsemellan.
tält


Uppdaterat.
I Sverige planeras ett mini-tält-läger i desperationens tecken, man hittar ingen mer att kasta ut från lokaler eller övergivna hus. Modulhus leverantörer jobbar för högtryck för att ta del av miljardkakan. Det är inte bara Bert som håvar in våra skattepengar.

Annonser

One thought on “Tältläger för tre miljoner människor tomt.

  1. Märkligt gör vad ni vill lövet men höj inte pensionsåldern o inte skatten sänk pensionsåldern istället om inte emigrera till utlandet som Thailand eller köpa mobil slippa alla utgift så skulle alla svensk göra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s