Scotland Yard har en korruptionsskandal.

Det är inte bara med muslimska poliser som man har problem med i England utan nu även korrupta poliser.
Scotland Yard står inför en stor korruptionsskandal, med poliser misstänkta för att ta emot mutor från säkerhetsföretag som arbetar för barer och strippklubbar i hela West End skriver media i England.. Undrar hur det är ställt i Sverige med samma inriktning.

Sergeant Frank Partridge, dubbad till ”sheriffen” av Soho, och Constable Jim Sollars, med smeknamnet ”Gruffalo(vad nu det är)” anklagas för att acceptera för många gratis middagar, har båda gripits för stämpling till tjänstefel i offentligt tjänst.

Anti-korruptions detektiver har också gjort ett svep på tre säkerhets chefer vid två företag – ett av de som främjar sig som officiell partner till Metropolitan Police för att leverera Londons nyckel-strategi för terrorismbekämpning.

De två arresterade officerare arbetar i Skottland Yard Westminsters licensiering enhet, som innehar stor makt över Borough klubbar och barer eftersom det styr deras förmåga att öppna sent, servera alkohol, och spela musik.

De är misstänkta för att bildat korrupta relationer med två bevakningsföretag, TSS säkerhet och Profile skydd, och utreds på anklagelserna om att de accepterade felaktiga incitament som sträcker sig från fria middagar, drinkar, och buntar med kontanter.

Så kan det vara i det gamla goda landet….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s