Total fattigdom.

Just nu är det enorm fokus på flyktingar, den ”goda” kultureliten ställer upp på galor och goda människor hjälper till att fördela resurser.

Under hela denna procedur har det funnits och finns människor med lika starka behov som sällan kultureliten gör några snabba galor för. Och där alla nästan media-instanser mangrant visar sin godhet inför.

Forskarna har identifierat en grupp av fattiga som lever helt under radarn – osynliga i den offentliga statistiken. Gruppen har fått samlingsnamnet ” de som hamnar emellan”. Och vad som döljer sig där kan vara en hel del antar jag.

Det handlar om människor som lever i absolut fattigdom, de har inga pengar och vet heller inte vet när de får några. Det här är en grupp som vi tänkt inte finns i Sverige men det gör den.. Men de ger inga media poäng och dunk-i-ryggen-vad-god-du-är.

Där finns unga som ännu inte kommit in i arbetslivet, har de inga föräldrar som förmår hjälpa då är det riktigt illa, pensionärer med låg pension, personer som befinner sig mellan två försörjningssystem, exempelvis a-kassa, sjukersättning, eller socialbidrag och även en kategori som inte vill ha kontakt med myndigheterna. De söker upp Stadsmissionen.

Om alla dessa får vi höra om pliktskyldigast när det är valår då politiker kan få sin godhet utskriven i media.
Nu ger flyktingvågen politiker och kultureliten mer poäng.
Källa. GP.

Man mår illa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s