Att ta emot flyktingar och förvara

dem är två helt skilda saker..

Å ena sidan skall vi vara så goda och ha öppna armar för ett totalt inflöde av flyktingar, å andra sidan när man väl är inne är det en annan sak. I statistiken kan vi då visa hur goda vi är som tar emot. Då kan politikerna slå sig på bröstet och peka finger åt andra länder med annan agenda, vad som senare händer när de väl kommit in i Sverige är en helt annan sak.

Väl inne kan problemen torna upp sig, asylsökande vill inte bo i Norrlands inland eller annat glesbefolkat område, dåliga bostäder med dålig standard, lång tid för besked, inga jobb och inte minst får vi ökad kriminalitet vad än vänstern och MP försöker påskina. Man blir packade i flyktingläger och i samhället finns det getton.
Med allt vad det innebär..

Nu måste det gått långt när en av MP:s regeringskollegor reagerar.. ”Marocko måste ta ansvar för de barn som kommit till Sverige och saknar asylskäl.” Det säger inrikesminister Anders Ygeman(S), som har kallat Marockos sändebud i Sverige till samtal.

– Det finns ett tydligt åtagande i folkrätten som Marocko måste leva upp till, säger ministern till Dagens Nyheter.

Frågan gäller de ensamkommande tonårspojkar från Nordafrika, i huvudsak Marocko, som kommit till Sverige och ofta försörjer sig på brott eller prostitution. Många lever som hemlösa gatubarn.
På nästan tre år har ca 1 100 marockanska pojkar sökt asyl i Sverige. Många får avslag men Marocko vägrar att ta emot dem eftersom de saknar pass säger man. Men in i Sverige, cykloplandet, kommer man

Och då står det öppna hjärtats land där med byxorna nere och kan inget göra. Medan det fortsätter att komma in både ensamkommande barn och asylsökande i ökande antal.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s