Finlands sak är vår.

Nu är det Finland som är kulturens, politikernas och medias nya hatobjekt, de har temporärt tagit över Danmarks roll som hatobjekt..
Jörn Donner tillåts yla i blaskan Expressen att han skäms över att vara finne, kanske finnarna skäms över den figuren också. En 94-årig krigsveteran har blaskorna luskat fram också som skäms.
Allt för att människor gjorde sin demokratiska rättighet och demonstrerade mot invandringen, stå på er och låt inte mobben vinna. Speciellt inte den svenska mobben.

De är så jävla fräcka i Finland och inte begriper att Sverige och dess kulturelit alltid har rätt vad gäller flyktingfrågan.
En eloge till Finland och Öststatsländer som vågar gå emot mobben i övriga EU och staka ut sin egen väg. Nu fasar man i blaskorna över att det finns finsk militär vid gränsen, det är otroligt.

Förhoppningsvis lämnar Storbritannien EU efter folkomröstningen och att öststaterna gör samma sak. Finland lär väl inte göra det och Sverige? Inte en chans.

Men det troliga är väl tyvärr att alla sitter still i båten och inget händer och länder låter sig köras över liksom de svenska kommunerna kommer att låta sig göras.

De korkade försvararna av invandringen till Finland drar fram flykten från Finland under andra världskriget. Om det varit svenska flyktingar som kommit över gränsen så hade det med all säkerhet inte stått demonstranter där liksom det inte gjorde i Sverige när det begav sig. Nu är man rädd för en annan tradition och kultur är det så jävla svårt att förstå? Man vill inte ha Sveriges öppna dörr politik och det begriper inte de ””goda”” svenskarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s