Katrin Zytomierskalika korkad som vanligt.

Nu har ”geniet” Zytomierskas klantat till sig igen för femtioelfte gången tror jag.

Damen har en lätt fundamentalistisk uppfattning om livet och är utseende fixerad, varför media ägnar henne denna oförtjänta uppmärksamhet är väl för att de själva har skapat detta media-monster.

Vi kunde läsa 2012. När hon försöker skatteplanera så att hon blir sköntaxerad. Katrin Zytomierska försökte smita från skatt. Då läxades den bloggerskan upp av Skatteverket och upptaxeras med drygt 160 000 kronor. Dessutom nekades hon avdrag för sitt företag i bostaden på över 50 000 kronor.

Och hon tycks ha utseende på sin lilla hjärna. -”Skriverierna efter det uppmärksammade vikthånet blev då för mycket för Finest. När hon på sin blogg gick till viktangrepp mot en kvinna i en SATS reklam. Företaget sparkade ”stjärnbloggaren” Katrin Zytomierska skrevs det 2012.

Nu är den lilla hjärnan igång igen och med hjälp av TV4. Där hon tillåts vikt-håna igen, och få framföra sina sjuka tankar i TV 4. Där man fått inse vilket monster man haft med att göra..
Hon fick ett svar och det får väl TV4 ta påsig också. ”MIN oro är att såna som du får utrymme att agera experter i frågan om hälsa och inte gör annat än att bidrar till en vidrig människosyn där alla som inte ser ut som du är ohälsosamma”, skriver Nour el Refai i ett Instagraminlägg.
Många av oss lite ”otympliga” kan i alla fall trösta oss med att cellerna i hjärnan är till största delen intakta vilket inte så verkar på en viss bloggare. Sluta och föra fram henne jävla TV kanaler. Hon är för fan helt slut i huvudet.

Någon dag efter pudlade damen och bad om ursäkt för sin ”kritik”, frågan är, har hon lärt sig inför framtiden?

Malou von Sivers efter årets bravader i ”Skämskudden” fick årets sämsta TV-program och borde väl ha skärpt till sig lite och inte låtit denna fixerade bloggare klanta till sig så in i pipsvängen. Sivers kanske blir kandidat för nästa års Skämskudde också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s