Humana Sverige.

Exempel på hur det kan gå till när vi öppnar hjärtat enfaldigt och vad man helst inom kultureliten inte vill veta något om.

Särskoleelever får sin utbildning vid Björklidens gymnasium i Laholms kommun. Eleven bor även på den privatägda skolan. Snabbt en dag fick en mamma veta att skolan skulle bli ett asylboende – och att hon skulle tvingas flytta sitt barn omgående.

– Hur kan de bedriva en verksamhet som kallar sig skola och som värnar om de mest utsatta i samhället, och sedan dagen efter vända eleverna ryggen för att det finns en chans att tjäna pengar? Det här handlar inte om human flyktingpolitik, det är bara business, säger elevens mamma.

Det är Bert Karlssons företag Jokarjo som har hyrt gymnasiesärskolan,  Bara några timmar efter att eleverna fick beskedet inkvarterades drygt 50 flyktingar på skolan.

– Min dotter behöver assistans 24 timmar om dygnet. Hon behöver tillsyn, mediciner och blir ibland orolig och ångestfylld. Det blir inte bättre av att det dundrar in 60 personer mitt i natten, säger mamman. Men det är ju human flyktingpolitik som gäller, då är det andra inte så viktigt.

Det är oklart vad som händer med de särskoleelever som har gått på skolan. Mamman säger att de inte har fått några svar av skolan.

– Det är åt helvete hur det går till, säger mamman…  Varje normalt funtad människa förutom de mest extrema vänster fanatikerna som endast har flyktingkollektivet för ögonen måste väl hålla med om att detta är åt helvete.

Iscensatt av hysteriska riksdagspolitiker som har huvudet under armen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s