Flykting parodin.

Nu får man väl för fan ge sig. Man dammsuger marknaden på bostäder åt ensamkommande barn och flyktingar och tydligen duger vad som helst de som har tur får ett bra boende.
Som annexet till Stadshotellet i Skara, andra kanske inte fullt så bra, tomma fängelser har nämnts, skjutplats m.m. Till och med nästan hälsovådliga hem har tagits i bruk. Man vill även placera ensamkommande barn i tomma lägenheter intill äldre på trygghetsboende, det är fan sinnessjukt.

Se för tusan till att det blir ett stopp på denna massiva invandring. Om man kan bo undermålig här kan man väl fixa lika dålig boende i närområdet. Nu kommer också en vinter.

Så tar man heller ingen hänsyn till att andra drabbas. Särskoleelever får sin utbildning vid Björklidens gymnasium i Laholms kommun. En del elever bor även på den privatägda skolan. En dag fick en mamma veta att skolan skulle bli ett asylboende – och att hon skulle tvingas flytta sitt barn omgående. Det var för några dagar sedan, förhoppningsvis har dessa barn fått det ordnat nu. Men bara förfarandet är för jävligt.

– Hur kan de bedriva en verksamhet som kallar sig skola och som värnar om de mest utsatta i samhället, och sedan dagen efter vända eleverna ryggen för att det finns en chans att tjäna pengar? Säger en elevs mamma.

Det är Bert Karlssons företag Jokarjo som har hyrt gymnasiesärskolan, Bara några timmar efter att eleverna fick beskedet inkvarterades drygt 50 flyktingar på skolan.

Och man räknar med att flyktingströmmen kommer att avta snart, då har man ett jobb med att integrera då. Politiker tjafsar om jobb, för den allra största delen av flyktingar lär det bli bidragsbiten som gäller. När blir frustrationen för hög bland flyktingar då? Och vad följer i de spåren? Inte lär Riksdagspolitiker ta något ansvar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s