Ökade flyktingkostnader.

Kostnaderna för flyktingarna ökar så mycket att regeringen överväger att ta ytterligare pengar ur biståndsbudgeten. Enligt biståndsminister Isabella Lövin förs diskussioner om att nästa år ta mer än de planerade 8,2 miljarder kronorna.

Korkat och kontraproduktivt. Det minskar inte precis flyktingströmmen t.ex. till Sverige.
Skall det vara så svårt att förstå att man måste få ner antalet inkommande flyktingar och det gör man väl inte genom att göra det svårare för dem i deras hemland eller närområde.
Istället inför man den taktiken att tvinga på kommunerna mer och mer inkommande tills det barkar åt helvete. Vilka tror ni tvår sina händer då?

Redan nu finns det ytterst få SFI lärare, ytterst få riktiga bostäder, ingen större utsikt till jobb för de flesta och en enorm handläggningstid.
Snart har ni politiker inga alternativ kvar än att stoppa vid gränsen och vilka kommer att yla i högan sky då, kultureliten och Vänsterpartister följda av snyfthistorier i pressen.

Dags att utlysa undantagstillstånd i flyktingfrågan, tillfälligt stoppa invandringen och ta en paus för att tänka över systemet. Som supporter av fri rörelse över gränserna hyllade jag den politik som i oheligt förbund av M och MP öppnade för generös immigration under förra regeringen.

Men det var då, före IS, före eskaleringen i Syrien och i ett nu sviket hopp att Sverige skulle få EU att fördela flyktingbördan. Siffrorna antyder kaos. Cirka 100 000 individer per år beräknas framöver invandra. Statens kostnader växer från 12 miljarder 2012 till 32 miljarder 2016.

Har nu en SD politiker varit framme igen? Nej då. Hör och häpna djupt, orden kommer från en MP politiker, Bertil Torekull om man får tro uppgifterna.
Detta ovan är bara ett utdrag och naturligtvis är Torekull för den massiva invandringen, men som en liten ”Brasklapp” är det ändå intressant. Blir han utesluten ur partiet tro?

”Som supporter av fri rörelse över gränserna hyllade jag den politik som öppnade för generös immigration under förra regeringen. Men vår allmänna blågula medmänsklighet räcker inte för att assimilera flera hundra tusen nya invånare på rekordtid”, skriver Bertil Torekull. Ur led är tiden, en Miljöpartist som tänker…

Expressen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s