Mat till asylsökande på ålderdomshemsnivå!

Har man anpassat maten på asylboenden till den på ålderdomshemmen nu? Eller som på flera ålderdomshem i alla fall där maten är undermålig.

Maten har varit så dålig att de asylsökande hungerstrejkat. Boendemiljön så undermålig att de tvingats flytta. Det har varit vardag när Bert Karlssons asyljätten Jokarjo pressar kostnaderna… Där kan man tydligen matstrejka, något som våra gamla knappast orkar med utan får stoppa i sig skiten.
Herr Karlsson som på TV slagit ett slag för god mat och näringsrik mat tycks inte om uppgifterna stämmer leva upp till vad han sagt och lärt.

Maten bestod förra hösten på vissa av Jokarjos boenden dagligen av frysta portionsförpackningar – något som Migrationsverket inte ens tillåter. Dessutom mat som passerat det utgångna datumet med över en vecka.

Personalen lägger tillbaka sköljda och hackade grönsaker i samma vask där osköljd mat ligger. Golvet i matsalen är klistrigt och klibbar fast i skorna, stolarna och borden är trasiga och soptunnan i köket rostar.

Jokarjo lämnade över driften för asylboendet i augusti i år, men har kvar ansvaret för maten skriver SVD.

Vad har man förväntat sig med en massiv invandring? När det är svårt att tillgodose våra gamla med fullgod service hos kommuner och privata aktörer hur tror man att en stor
anhopning av asylsökande skall kunna fortlöpa smärtfritt!

Leif Mannerström, 73, rasar mot den svenska äldrevården. Som mästerkock upprörs han av den urusla mat som serveras.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s