Alliansens hycklande företrädare.

Tusan vad svårt det är att säga att invandringen måste minska till antal. Ett enkelt ”ja vi vill minska antalet inkommande”. Aldrig rent ut utan inbakade i en massa meningar och ursäkter. Och det gäller inte bara Alliansen förresten vi har något rödgrönt-rött också.

Bit för bit närmar sig nu främst Alliansens partier i alla fall åt det hållet där SD ligger angående invandringsproblematiken. Moderaterna har lämna Reinfeldts politik i frågan där han fick hjärnsläpp och startade flykten till SD.
Som en del av denna förändring för M så börjar nu M-kommunalpolitiker kaxa upp sig.
Moderaterna vill kunna förbjuda tiggeri lokalt. I Göteborg skulle det först och främst handla om Centralstationen. Och sedan Nordstan.

Sveriges sämsta blaska Expressen lanserar nu åter en attack på SD.
”Nej, SD har inte fått rätt om flyktingkrisen” är en rubrik och sedan kommer en svada som skall lära oss Expressens logik. Skribenten använder ordet ”förljugenhet” vilket han skall vara försiktig med, för i Expressens totalitära demokrati är det en av stöttepelarna för media.
I samma andetag försöker en annan skribent i en annan artikel briljera med ”familjen Adams” och slungar ut den riktiga åsikten som skall gälla.
”Ofta räcker det att lyssna på människor i ungefär tre meningar, då har de fått fram essensen av vad de vill säga, skriver han. Eller i en totalitär demokrati räcker det med att läsa några meningar.

Men det största hyckleriet är Alliansens företrädare vad gäller invandringen, som skall verka ”goda” samtidigt som man vill tillfredsställa folk som har fått nog av en massiv invandring. Inte en av dessa hycklare säger att invandringen måste minska utan de som vill komma hit skall få det medan man vill få till åtgärder som motverkar det.
Ansvar och åter ansvar är Löfvens och Alliansens mantra, om det går ihop i slutändan?
Det finns ursäkter och klyschor att prata om istället. Av politiker väntar man sig mer, media är det ändå inte många som bryr sig om.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s