Karin Adelsköld

slutar otippat på SVT eller i alla fall på ”Plus”
Hon förnekar att det har med påhoppet på Christer Sandelin att göra. Christer Sandelin som råkade uttrycka sin mening och det var inte bara Adelsköld som reagerade utan många av det ”goda” kulturetablissemanget. Uttalar man sig emot den korrekta bilden hamnar man i ”rövhål” facket. Jag har inget emot vårt rövhål, utan det skulle vi inte överleva.

Å andra sidan varför hon lämnar SVT är ointressant, hon har ju inte fått sparken.

Han är främlingsfientlig och inte rasist. Jag trodde det var samma sak men tydligen inte säger Adelsköld.. Visserligen så tycker man att en företrädare för ”Plus” borde veta det.

Men det är inget att skämmas för, samma sak gäller för hela den korrekta eliten, lägg gärna in vår statsministers fascister till högen också.
Främlingsfientlig-rasist-fascist är samma ord. Det har politiker och media lärt oss och då är det naturligtvis så, de kan ju inte ha fel…
Har du kritik inom detta område måste du naturligtvis hamna i ett fack som de ”goda” avgör vilket det är.


Så har allas vårt sociala samvete Malena Ernman naturligtvis uttalat sig i fallet om Christer Sandelin. Hon ryter till igen som sig bör när man har denna tjänst. ”Det inte ok att diskriminera hans neuropsykiatriska funktionsnedsättning.” Christer Sandelin säger sig vara dyslektiker.

Men hon tar samtidigt avstånd från hans politiska utspel och förstår att folk rasar mot det, naturligtvis. Främlingsfientlig-rasist-fascist är han ju trots sin neuropsykiatriska funktionsnedsättning. Den goda sociala divan Malena Ernman har sjungit ut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s