Moskébygge i England stoppas.

Under 16 år har den fundamentalistiska islamiska gruppen kämpat för att få bygga landets största moské. Men nu har brittiska myndigheter slutligen satt punkt för de planerna, skriver Sunday Telegraph.
Sekten Tablighi Jamaat som jämförts med Jehovas vittnen men med islam-stuk, har anklagats för att vara en port för terrorism. De ville bygga en moské med en tre gånger större kvadratmeteryta än landmärket St Pauls Cathedral, skriver tidningen. Tablighi Jamaat har överklagat i flera instanser och anklagat motståndarna för rasism, vad annars. Men nu har verkligheten nått dem.

Samma sekt som Mehdi Gezali sade sig vara på väg till i Pakistan där deras högkvarter ligger, när han blev gripen där för misstanke om samröre med terrorister. Den Mehdi Gezali som blev hämtad på order av Göran Persson och Freivalds i ett inhyrt privatplan från Guantanamo bay. UD var så stolta för detta, samma UD som blev rejält stukade av tsunamikatastrofen där även Freivalds senare tvingades avgå. I samband också med affären med SD hemsidan.

Man får väl ansöka i Sverige om ett moskébygge, där lär man bli faderligt behandlade av bestämmande organ.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s