NATO hyckleriet.

Man går i regeringen som katten kring het gröt vad gäller NATO frågan.
Sverige överväger att gå med i Natos center för strategisk kommunikation. Det är ett center som både analyserar propaganda och osanna kampanjer i sociala medier och ser hur Nato borde driva sin information till allmänheten.

Militärt samarbete med NATO trupper i Sverige med partnership Nato. Hela den miltitära strategin bygger på att NATO finns till hands. Desperat försöker man göra undanmanövrar med Finland som om det skulle lösa ett militärt utsatt läge.

Det är priset när man samarbetar med MP där det mullrar och man vill tydligen att Sverige i princip skall vara försvarslösa. Överge värdlandsavtalet med Nato. Det kräver två miljöpartistiska riksdagsledamöter i en ny motion. Förslaget går tvärt emot den politik partiet för i regeringsställning, där man måste ta hänsyn till S.
Dessa två kräver en ”demokratisk debatt om beslutet”. De menar att avtalet smögs igenom av den förra regeringen. I och med att det tydligen gick emot dem så var det tydligen inte taget i demokratisk ordning. Demokrati= beslut fattade av en minoritet av MP politiker.
Två gånger Dahlin(MP) visar sin logik när man skriver angående Putins agenda, ”så inser han utan tvivel att det vore självmord att börja ett krig genom att till exempel annektera Sverige.” Självmord? När ni inte vill veta av NATO? Och inte rusta upp vårt försvar? När Ryssland kan inom en vecka ta Sverige med krigsveteraner från andra världskriget. Vi skall försvara under käcka rop om Alliansfrihet och med vindkraftverk.

Så är det V som överhuvudtaget inte ser Ryssland som ett hot, varför försvara oss mot ett icke existerande hot. Inte ens om Stalin hade haft makten hade man ansett de vara ett hot.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s