Lägret i Malmö.

Nu töms lägret i Malmö där man mot lagen har upprättat ett boende. Polisen får röja bland korkade aktivister, synd bara att man inte tar i lite hårdare mot dem.

Men det är ju en demokratisk rättighet att protestera men tydligen inte beslutet att föra bort dem från område där lagen säger att de inte får vara. PÅ PRIVAT MARK.

Och ve och fasa en taleskvinna för(romers rättigheter) dessa lagbrytare som inte tycks ha skyldigheter, samt media har hittat en gravid kvinna, så oerhört lämpligt.
– För de boende är det en av de hemskaste grejerna som hänt dem. Att bli av med sitt hem på det här sättet, säger detta exemplar till representant för de boende där..
– Men de ger inte upp. Nu kommer alla att bosätta sig framför Stadshuset i Malmö säger representanten för de missförstådda..
Blivit av med sitt hem?? När blev detta deras hem?

Bryter de mot lagen en andra gång så ut med dem till Rumänien som inte heller av någon anledning vill veta av dem.. Stackars missförstådda, speciellt när det enbart är myndigheters och staters fel.

För att få uppehållsrätt i längre än tre månader måste besökarna ha ett pass eller id-kort och vara anställd eller arbetssökande. Men det gäller inte här va? De har bara rättigheter inget eget ansvar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s