Danmark ger tillbaka mot Sverige.

Efter all skit som delar av svenska politikerkåren kastat mot Danmark ger man nu igen.

Sverige kan inte räkna med hjälp från grannlandet Danmark när det gäller att hantera flyktingläget. Det står klart efter uttalanden från den danska integrationsministern i dansk tv.

Efter flera svenska ministrars uttalande om att Sverige inte längre kan garantera tak över huvudet för de flyktingar som söker sig hit, uttalade sig den danska integrations- och bostadsministern i en intervju i danska Tv2.

– Sverige har under många år fört en oansvarig flyktingpolitik. De har själva satt sig i denna situation, sa hon.

Nämen va? Det kan väl ändå inte vara sant?? De moraliskt högtstående svenska politikerna? Skulle de föra en oansvarig flyktingpolitik? Inte en chans!!!
Då skulle ju svansen av kulturarbetare många kändisar också vara oansvarig i denna fråga. Det är väl ännu mer konstigt!!!

Vad som också är konstigt är att när SD går ut med t.ex. affischer och vill uppmana asylsökande att stanna där de är blir det ett jävla liv på kommunist demonstranter som river ner detta budskap. Men när exakt samma tongångar nu kommer från regeringen då hörs inte ett knyst i media om det olämpliga i detta.

Med undantag av någon MP politiker som i ett sista desperat försök vill klämma in(mot betalning) asylsökande hos privatpersoner som har ett rum över, Kanske kommer det en tvingande lag där också som till kommunerna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s