Rättvisan segrar mot egennyttan.

Den egoistiska barnmorskan vägrade utföra aborter på grund av sin kristna tro – och fick inget jobb som barnmorska inom Region Jönköpings län.

Då stämde hon arbetsgivaren.. Nu har tingsrätten gett landstinget rätt.
Underbart, exemplaret skall inte pracka på andra sin tro, då skall hon bort. Det finns säkert jobb i sjukhusets källare någonstans.
Nu gnäller hon om samvetsfrihet ännu ett tydligt egoistiskt beteende och vill förlita sig på Europadomstolen som man påstår att Sverige kommer att förlora i.
Hennes korkade ursäkt är att Sverige har unikt vårdsystem, som skiljer sig från de skandinaviska grannländerna och majoriteten av de andra europeiska länderna att det är helt omöjligt för oss att inte respektera samvetsfriheten, säger hon.
Med tanke på att vi inom sjukvården kan få en drös samvetsömma.

Utför din religiösa skrupler i böner och i kyrkan eller hemma hos dig men bevara oss som inte vill ha dem vid sjukhusbesök från dem.

Hon dömts att betala landstingets rättegångskostnader och snille-advokaten säger att hon av familjeskäl helst hade sluppit jobba i Norge. Särskilt efter hon vet hur akut bristen på barnmorskor är inom den svenska vården. Ja, men inte av din sorts människor som inte kan utföra sitt hela jobb. Så låt norrmännen ha dig kvar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s