SSU ute och cyklar igen.

“Vi lägger mer pengar på julhandeln än på flyktingmottagandet. Det är en jämförelse som fått spridning i sociala medier. ”Ta bort egoismen och tänk på andra är väl poängen”, säger Pavlos Cavelier Bizas, ordförande SSU Uppsala.
Det smackar många vänsternissar gott åt ute på sociala sidor utan att förstå att öppna sina hjärtan betyder att man också måste tänka med huvudet, inte med den kroppsdel man sitter. Man är mer angelägna från detta håll att sprida vänster populistiska myter och slagord än hålla sig till verkligheten.

SSU som kämpar hårt för att skattemedel skall gå till de ”godas” kassa har inget emot att skinna skattebetalare på samma medel för sin egen goda moral!!!
För några år sedan kunde vi läsa… Socialdemokratiska ungdomsförbundets (SSU:s) i Norrbottens bidragsfusk kan ha pågått längre än tidigare känt. Enligt landstinget visar en revisionsrapport att det startade redan 2002.

Debatten när den var som värst handlade mycket om misstänkt fusk inom Socialdemokraternas ungdomsförbund, SSU, och Vänsterpartiets Ung Vänster. Men fenomenet medlemsfiffel har förekommit i flera av de politiska ungdomsförbunden och visar sig ha pågått i åratal. Har man lärt sig något i dagsläget?

Man vill också höja skatten.. Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU trycker på för att regeringen ska höja skatter – för att betala flyktingkrisen. Kan man inte göra som SD gjorde, kasta ut skiten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s