Sprider propaganda.

De ”alternativa” nyhetssajterna har alla en sak gemensamt – de är inte nyhetsförmedlare, utan rena propagandaorgan skriver en ledare i Aftonbladet under rubriken ”Hatsajterna hotar media och demokratin”.

Nu behöver inte denna blogg ta åt sig då den är alldeles för obetydligt för att göra de stora drakarna oroliga och anser sig heller inte som någon hatsajt.. Även om mycket här ogillas av det som sker i den etablerade världen..

Men att media reagerar under ovan rubrik är förståeligt. De måste ju få leva i sin totalitära demokrati, den som de känner sig hotade under, de måste få ensamrätt att skriva om hur vi skall tänka och tycka och då vill man inte ha alternativa tyckare.

Må så vara att man ser otroliga påstående därute i cyberrymden, men utan det så hade ju inte media något att klaga över och visa för folk sin oändliga goda vilja att informera precis hur det är. Så kanske det är bättre det kommer upp till ytan där det syns än att det göms i mörka vrår för att senare ”explodera” på annat sätt.

Samsyn råder dock om en sak skriver ledaren i Aftonbladet: Vår nation är under attack. Sajterna har även en annan gemensam nämnare: ”De är inte alls nyhetsförmedlare, utan ­propagandaorgan. ” Vet ni vad AB, ibland har man faktiskt undrat detsamma när man läst de stora blaskorna. Propagandaorgan för den etablerade synen som journalister ofta med MP och vänsterinriktning vill pracka på oss andra.

Jag vet inte vad ledaren i AB innerst är ute efter, kanske en medial blasfemilag, där man utöver medias versioner inte får ha en åsikt och skulle den vara åt höger, då är det automatiskt åt helvete.  Och framförallt får man inte kritisera det den totalitära demokratin inom media har för syn.

Annonser

One thought on “Sprider propaganda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s