Årets julkalender på SVT

följer bolagets strävan över att det skall finnas ett gott och korrekt budskap till svenska folket för att hålla det i den korrekta fållan.

Borta är den tid med ”Göta petter” och andra typ ”Ture Sventon” som var program för att låta folk se på TV för nöjets skull och inte en jävla massa underliggande budskap i de genom-godas tecken, som skall kablas ut till allmänheten så man vet sin plats.

”Vi gör det här för att visa att män och kvinnor är lika mycket värda”, säger Lotta Lundgren. Ojdå, en undervisningsfilm för muslimska män då? Men de firar inte jul så det blir till att köra inslagen på asylmottagningarna.

”Gränsen mellan man och kvinnor suddas ut”, förklarar Erik Haag. Fy fan vad tråkigt det låter, det är väl ändå inte meningen, eller? Men man vet aldrig i de godas värld där allt skall vara efter en mall som lyder under en totalitär demokrati.

Man blir nästan spyfärdig  av program nu för tiden i detta land, där allt skall ha en korrekt mening. Var  är program där vi bara underhålls utan massa dravel, de bra satirprogrammet som slog åt alla håll… Och bara för underhållandets skull..

Povel Ramel o Martin Ljung, Hasse o Tage. Magnus o Brasse jag saknar er, kombinerade kritik med riktig humor som inte var en pekpinne som nu viftar framför våra näsor. Gillade också Nile City där tyvärr nu Schyffert totalt ballat ur. Men han är väl fångad av de goda… Då blir man färglös.

Annonser

2 thoughts on “Årets julkalender på SVT

  1. ”Livsfarliga vapen” + korkade/obegåvade/inskränkta människor = Alltid STORA problem.’
    Gäller nog över hela klotet..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s