Klimatmötet i Paris!

Nu kommer det en vecka med förmanande ord om hur farligt och nära katastrofens rand vi lever. Där professorer, klimatforskare och politiska miljömuppar sprider ut sin galla över vår miljö och nästa uteslutande om koldioxiden.

I media och och i TV nyheterna och typ godmorgon-programmen överöses vi av etablerad IPCC propaganda. Någon alternativ väg redovisas inte inte heller, att det finns skeptiker till den etablerade synen om föregående miljökatastrof.

Personligen lyssnar jag så lite som möjligt eller läser  så mycket om dessa möten som nu i Paris då det ändå kommer att utvecklas i en takt där länderna anser sig klara av. Då av olika anledningar vad än ett Parisavtal kommer fram till.

Däremot om man skulle tala om regnskogen, utrotning av djur, vattenförsörjning,  svälten i världen, växande sopberg och nedsmutsning av haven så skulle det få mig betydligt mer intressera.. Men det blir väl någon skrivelse i marginalen.

Klimattoppmötet är vår sista chans att ändra världens kurs, skriver en professor i miljövetenskap ”exklusivt” för Aftonbladet. Fan vad trött man blir.  Lär hur du skall leva miljösmart  är den mening som varje korrekt arbetare i media skall upprepa helst varje gång miljön kommer på tal.

Propagandaapparaten med mångmiljardindustrin står redo att ge den versionen som skrämmer folk mest och ger högst inkomst. Och i miljöns namn kan politiker komma med vilka korkade beslut man vill.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s