SD kraftigt fram enligt SIFO.

Ajaj media speciellt Expressen och AB. Va fan!!! Lyssnar inte folk på era ”avslöjanden”? Kanske de skiter i era artiklar angående SD.

K-G Bergström i Expressen försöker NU med alla medel nu att svartmåla SCB.

Inte vet jag men läser man denna dag i medier som dessa ovan och  DN så är det fullt sjå med att hitta godtagbara analyser att SD går framåt så mycket. Men låt er inte slås ner, fortsätt i vanlig ordning mot SD . Men se upp det kan vara kontraproduktivt också.

SCB sägs gynna S och man tror att man i denna mätning givit lite röster fån V till S så att Socialdemokraternas resultat kanske är lite för högt medan Vänsterpartiets lite för lågt.

SD 19.9%, håller det sig till 2018 så lär det inte bli lättare för det block som kommer att regera då. Såvida inte ”Liberalerna” hoppar över till de rödgröna. De har ju visat lite tendenser… Att SD skulle nå upp till 25% av rösterna finner jag osannolikt, nu när andra partier förändrar synen på invandringspolitiken. Snarare att de får en tillbakagång.

M 23,5% får passa sig att inte förlora andra platsen och KD 3,5%  har en rejäl uppförsbacke för man kan väl knappast vid nästa val räkna med sympatiröster från de andra Allianspartierna då de kämpar på sitt håll.

Men redan nu om det inte blir omval är det rejält pirr i magen inför valåret 2018. Lita på spänning och ett jävla liv i valdebatterna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s