Muppe mötet i Paris.

När vi upplever en kostsam flyktingström till EU så talar man nu i miljö mötet i Paris om hur vi i i-världen skall bekosta u-länders miljö-åtaganden.

När det gäller flykting  -miljöpolitik så verkar pengakassorna vara välfyllda och vi skall bidra med multum allt i godhetens och miljöns namn. För vi har ju haft mage att kunnat leva ett gott liv och se är det något miljömuppar ogillar är det när folk lever som de själva vill och inte som mupparna  vill. Hur många gånger har vi inte blivit åthutade att ÄT INTE RÖTT KÖTT? Som jag ändå gör flera gånger i veckan.

Vi får ju inte inverka på möjligheterna för de stackars länderna som förser oss med flyktingar och skyller all miljöpåverkan på oss så att de kan underhålla sin vapenarsenal och korruption.

Pengar som skulle kunna försörja miljoner i dessa länder, men den viljan finns inte. Delvis har EU frivilligt tagit på sig skulden som den stora boven i dramat tillsammans med USA då.. Kina nämns också som en bov men där är man inte lika lätthanterliga som EU.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s