Fanatiker inför domstol i USA.

Mördade utanför abortklinik.. Det har hänt att det blivit dödsstraff för denna typ av mördare innan(presbyterianska pastorn Paul Hill avrättades 2003) för sådant här brott och att mörda en polis gör väl inte chansen mindre.. Här är fanskapet Robert Lewis Dear, 57 som mördade tre utanför en abortklinik i USA.

Mannen som anklagas för att ha skjutit ihjäl tre personer vid en abortklinik i Colorado i USA erkände dådet när han framträdde i domstol. Han utbrast också att han såg sig som ”spädbarnens krigare”. Och då kan man mörda människor bara de befinner sig i området runt kliniken.. Tre personer mördades, en av dem polis. Nio människor skadades. Ingen av de döda eller skadade arbetade på kliniken.

Robert Lewis Dear, 57 år, hade inte ombetts att ta ställning till anklagelserna som riktas mot honom. Det spontana utbrottet togs upp av hans försvarare som exempel på att Dear är psykiskt störd och inte kan ställas inför rätta.. Jag nog fan är han psykisk störd men att kränka offrens anhöriga så att han inte får sitt straff vore oerhört.

Den misstänktes egna ord stärker tidigare antaganden om att han drevs av sitt motstånd mot aborter. Jaha? Och? En ursäkt för att gå ut och mörda? Om ett motstånd mot något skulle få den effekten generellt, ja då blir det stora problem. Räcker med de satans idioter vi har.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s