En miljon flyktingar.

Nästan 991.000 flyktingar har kommit land- och sjövägen till Europa hittills i år. Antalet väntas passera en miljon inom ett par dagar, enligt Internationella organisationen för migration (IOM).
”Vi ser så starka flöden så här sent på året att IOM uppskattar att miljonerstrecket kommer att passeras kanske på tisdag eller till och med innan dess … Detta är utöver det vanliga”, säger IOM:s talesperson Joel Millman.
Det måste väl vara underbar upplysning för dem som vill öppna sina hem i Sverige och för ekonomin hos vissa ”goda” företag som gärna hyr ut. Nu har ni chansen att rå om flera, kolla om ni inte har en skrubb över i lägenheten eller huset. Kanske ett förfallet hus någonstans som ni kan hyra ut för en ”billig” penning.
Att Sverige i och med dessa siffror skulle få ”exportera” 20-25 000 asylsökande som anlänt till andra EU länder låter väl som en önskedröm. Jag tror inte Löfven och de rödgröna klarar av en smäll till i denna cirkus. På det som redan har varit.. Kaos var det sa Bull…

Klyschorna haglade på Löfvens jultal.Han var inne på flyktingarnas rätt till bostäder, utbildning, jobb och att som jämlikar förverkliga sina drömmar.

”Alla ska kunna kräva sin rätt, men också göra sin plikt. Det är vi skyldiga dem som kommer till Sverige, och det är de skyldiga det svenska samhället.”

Så talar en ledare för ”cykloplandet” och inte bara ledaren utan flera andra korrekta representanter. Cykloperna vill inte veta av de delar av verkligheten som inte är som de anser att den bör vara.

Sinnlighetens makt är kuvad av en trång moral, dygden stel och överskruvad håller långa tal skrev Fröding.

Vad att göra då? Vet i fan!!! Nu har det barkat åt pipsvängen redan och att hitta någon enkel lösning, det går inte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s