Käftsmäll för LO.

Tro att LO kommer att förändras, inte en chans.  Snarare kommer man att intensifiera sina ansträngningar att försöka övertyga ”avfällingarna” som inte är traditionen inom LO trogen. NI HAR FEL OCH VI HAR ALLTID RÄTT.

Sverigedemokraterna är nu största partiet inom LO.

På bara elva månader har SD har gått från att ha 19,1 till 31,1 procent av medlemmarnas röster, enligt SVD Sifoundersökning.

Det betyder att de gått om Socialdemokraterna i det tidigare S-märkta fackförbundet.

– Det får nog ordförande Karl-Petter Thorwaldsson och en del andra på LO-borgen att börja fundera, säger statsvetaren Tommy Möller till Svenska Dagbladet.

Skulle det göra  Thorwaldsson mindre kaxig? Absolut inte, han kommer i vanlig S-ordning att ge blanka fan i dem som inte röstar på S.  Vare sig de röstar på SD eller annat parti. Han kommer vad gäller den politiska inriktningen inte representera majoriteten av sina väljare.

Förhoppningsvis gör gubbarna ute på de olika kontoren sitt jobb och inte låter sig fastna i Thorwaldsson  och hans gelikars enfaldighet i LO borgen.Faran är väl att det finns undersåtar i dessa led ute på regionerna som har låtit sig påverkas av decennier av påtvingat S-styre. och som i vanlig ordning inte lyssnar på dem som inte röstar S.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s