Karlstads tilltänkta moské

där den Afghanska kulturföreningen i staden hävdar att den Islamiska kulturföreningen kommer att öka radikaliseringen. Men det vill man inte tro på inom de ansvarig för bygget.. – Det där med extremism och radikalisering är ett påstående som saknar bevis, säger Islamiska kulturföreningen.

Nähä, det är väl bra då, men bara tillkomsten av en moské ger en slags ökad radikalisering, läs Hege Storhaug Norge.. – Jag har själv flera muslimska vänner i Pakistan skriver hon med liberala attityder. Men de tenderar att inte till moskén. ”Och när de besöker mig i Norge, blir de att förvånade över strikt islamisk miljö här”… Och det får man från moskéerna hur liberala de gärna vill visa sig vara.

– Islam är ingen vanlig religion.  Muslimer anser Muhammed som en fullkomlig människa,skriver Storhaug. Därför får inte Islam ifrågasättas. Inom kristendomen skulle det betraktas som fundamentalism. Men vi har fundamentalister i riksdagen. Tuve Skånberg(KD) (om han finns kvar i riksdagen) som anser att ett ingrepp i demokratin behövs för att skydda religionen. Skånberg anser att de svenska tidningar och privatpersoner som publicerade Muhammedkarikatyrerna borde ha ställts inför rätta.

På Islamiska kulturföreningen tar man det hela med ro med moskébygget i Karlstad och förklarar sin ståndpunkt.

– Vi jobbar regelbundet med Säpo och polisen, säger man till Värmlands Folkblad. Hade vi velat något ont skulle det ha framkommit, vi har funnits i 23 år.. Jaha? Det bevisar väl allt!!! Och att jobba med Säpo och polisen bevisar inte ett skit.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s