Ett hårt år för de rödgröna.

Det har inte varit lätt för Löfven och regering  under det första året. Delvis har man haft Vänsterpartiet gläfsande vid sidan av med populistiska saker hellre än genomförbara.

Sedan har man innan och efter valet försatt sig i situationer. Behöver väl inte nämna att MP fått en del stryk när man övergivit vissa principer då verkligheten i en regering visat vad det innebär.

Löfven och S har haft sitt. Folk kan nu dyrbart se vad löftet om ingen skattehöjning på bensin var värd, nada… Vilket väl får betraktas som en framgång för MP. Ursäkterna för höjningen från finansministern var inget värda.

Som Reinfeldts tugg om ”öppna hjärtan” slog även ett uttalande från Löfven bakut… – Mitt Europa bygger inte murar, vi hjälps åt när nöden är stor sa Löfven. Vilket han med facit inte skulle ha sagt. Nu finns det även riktiga murar även om det är staket. Hade man tagit i från början skulle aldrig dessa åtgärder behövts, men då var det bättre att snacka korrekt.

Som bäddat för en Allians regering? Tja vad har vi att välja på? Pest eller kolera? Kanske man borde kolla lite vidare mellan ALLA partier och var inte så jävla korkade vad gäller SD.. Skall ni komma åt detta parti måste de in i beslutande organ som liknande partier gör i Danmark, Finland, Norge. Men vi bor ju i cykloplandet. Får man ta ansvar för förd politik blir det genast annorlunda, kolla MP.  De hade haft betydligt större väljarstöd utanför en regering.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s