Tjafset om miljömoral igen.

Var har vi hört det innan om att Sverige bör ta täten moraliskt? Nu gäller det tugget om miljön där Åsa Romson och miljömuppar inom S som i DN suktar efter detta.. Sverige skall trots att t.ex. vårt utsläpp inte ens når upp till en halv procent av världens utsläpp vara världens samvete. Fan vad trött man blir.

Åsa Romsons och S-företrädares moralpredikan i DN.

Sverige och EU har visat ledarskap inför Paris-mötet, men nu måste alla se vad ytterligare som går att göra. Sverige ska bli ett av världens första fossilfria välfärdsländer. Att ta täten i klimatomställningen är inte bara moraliskt rätt, det är också ekonomiskt smart. I Sverige behövs ett tydligt ramverk för bättre styrning och uppföljning av klimatpolitiken så att aktörer får långsiktiga spelregler och viktiga klimatmål kan uppnås.

Så går det till i cykloplandet där dess medborgare skall vara med och infria våta drömmar från politiker, kosta vad det kosta vill, även om bensinpriset kommer upp till 20 kr litern. Det är moral det…

Sverige hittar man på plats 57(2011), med totala utsläpp om 53 miljoner ton CO2 2011. Det är 1.6 promille av världens utsläpp och det har väl inte skett någon dramatisk förändring.. . Men miljömuppar hitta säkert ett annat sätt att räkna statistik på så det kan bli någon promille högre utsläpp. Men det är ändå en jäkla skillnad mellan den fanatiskt religiösa dyrkan många politiker vill ha för att visa på den svenska moralen för världen.. En värld som jag tror ger blanka fan i Sverige i dessa hänseenden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s