Tafsande araber.

Nu utreds i Tyskland  det som man anser vara organiserat kriminalitet med tafsande män av arabisk eller nordafrikanskt ursprung.

18-åriga Michelle berättar om hur hon och några kompisar skyndade sig mot centralstationen för att åka vidare och titta på fyrverkerierna. Men där möttes de av flera män.

– Killarna försökte slita i oss, men då höll alla varandra i händerna. Sedan började de ta på oss och vi gjorde vad vi kunde för att undkomma det, säger hon till tyska Der Express

Tydligen ett led i den uppfattning man har från denna kultur att det är fritt fram att göra vad man vill mot kvinnor och speciellt icke arabiska. Man skall inte dra förhastade slutsatser sade Köns borgmästare, ett standardsvar vid sådana tillfälle som sällan sägs när andra kulturer är inblandade än den arabiska. Så är det tydligen i Tyskland och DEFINITIVT i Sverige.

Katja L och hennes sällskap beslutade sig  för att gå igenom gruppen. Men då kände hon ”en hand på rumpan och sedan att någon tog på brösten”.

– De tafsade överallt, det var en mardröm. Trots att vi skrek och slog dem, så slutade de inte.

Vad säger Marlena, Schyffert och den andra moraliskt goda kultureliten om detta? ”Man skall inte dra förhastade slutsatser?”

Är islamiseringen nära?

En av borgmästaren Henrietta Rekers åtgärder efter massövergreppen under nyårsnatten var en ”uppförandekod” för kvinnor. Nu rasar kritiken mot henne, skriver The Independent. Dessa araber antastar och det är kvinnorna som skall uppföra sig???? Har hon bott i Sverige?
”Rekers svar är att dela ut regler för hur kvinnor ska bete sig i offentliga rum”, Twittrar man.. Fy fan…
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s