Pökande 2016.

Då vare det ett nytt år och är det något som följs åt år efter år är det att pökande följer samma mönster, gamla slutar nya börjar i jämn ström. Här är lite urval  i samma stil som de övriga, mestadels svenska men ett och annat utländskt pökande kan slinka in.. Och ta det med humor.

Sidor om detta ämne som existerar.

Kändispök.

Pöklista 2

Pöklista 2015.

Då kan vi börja och vilka är först ut i dur eller moll?


almenäs, fahlgrenOch det blev i dur. Nu visar Jessica Almenäs upp sin kärlek för hela världen.

På Instagram hyllar  TV4-programledaren sin nya pojkvän, landslagsstjärnan Patrik Fahlgren. Vi får gratulera till pökandet som inte är att förakta för det är nog så viktigt om än inte allt. Får hoppas det inte övergår i moll om en tid.

—————————————————————————–

Nu meddelas det om nya ”sambos”…

Dominika Peczynski och Anders Borg tar nästa steg i relationen – paret blir sambor.

De har köpt en lägenhet i Stockholms innerstad. – Vi har köpt en större lägenhet för att våra fem barn alla ska få plats där, säger Dominika Peczynski.. Så den biten behöver man inte pökandet till.

——————————————————————————

Marie Serneholt, 32, är ute på pökbanan igen…

Tv-programledaren är tillsammans med Johan Gunterberg, 27. Gunterberg, en av medlemmarna i humorgruppen De Vet Du vars musikvideor har fått stor spridning på Youtube.. Tyvärr har de undgått mig men det säger inget..

——————————————————————————-

Dan Ekborg sägs ha förlovat sig på äldre dagar..Dan Ekborg bor tillsammans med sin kärlek Emma.. Nu bekräftar skådespelaren att paret har förlovat sig.– Vi är lyckliga nu, säger han.. Underbart, det vore väl hemskt om de inte vore det. Och vilken Emma det är? Inte Emma Watson i alla fall utan det är Emma.


Det har blivit lite dåligt om pökande här. Inte för man slutat därute utan för att man har tappat koncentrationen på händelserna. Men nu nås vi av nyheten, juni 2016..

Jessica Andersson är singel igen

Relationen med Niklas Fermfelt är över

Artisten har brutit upp från sitt sex år långa förhållande med pojkvännen Niklas Fermfelt, 32. – Jag mår jättebra nu, säger hon i Expressen. Ute på pökbanan igen alltså..


Så här strax före midsommar 2016 skriver man att Mikael Tornving och hans fru Gunilla har skickat in en skilsmässoansökan, efter 16 år som gifta. De två är överens och fortfarande goda vänner, menar skådespelaren. Det som alltid sägs efter separationer.
– Det är väldigt odramatiskt, säger han. Och att byta pökpartner är väl lika odramatiskt får man då anta.

Det har gått et tag nu sedan Lotta Engberg skilde sig kanske rent av fixat ett nytt hemligt pök. Lotta Engberg har lagt kärleken på hyllan för att fokusera på barnbarnen skriver media. Naturligtvis helt logiskt, men ett pök mellan varven hjälper väl till att hålla humöret uppe. Hon är väl inte mer än dryga femtio så än fungerar det väl..


Bo Kaspers orkesters frontman Bo Sundström, 54, och journalisten och tv-profilen Lena Sundström, 44, har bestämt sig för att gå skilda vägar. Tydligen redan förra året  Paret, som har två barn, skickade då in en gemensam skilsmässoansökan till Stockholms tingsrätt. Så man har då haft tid att söka ny partner för pök om intresse fanns.

De gifte sig 1996.  Lena Amalia Kyoung Ran Sundström, ogift Åkesson, född 8 mars 1972 i Sydkorea,


Det är en jäkla massa avslut på äktenskap, går inte lång tid innan man läser om några par som inte kan leva ihop. Om det är pökandet eller det sociala samlivet kanske båda som spökar vet väl bara de det gäller. Kanske tristess.

Programledaren  Täppas Fogelberg, 55, skiljer sig från sin fru. Paret har varit gifta i 17 år.

När paret skickade in den gemensamma skilsmässoansökan hade de inte bara varit gifta i 17 år, de hade varit tillsammans i 20. Paret har ett barn ihop, som är 18 år. Han blev först känd genom TV-programmet Jacobs stege..


Martin Stenmarck och Hanna Hedlund är nu gifta. Se där, ännu ett par som lovar ett troget pökande, så länge det varar.

Under tisdagskvällen sa de ja till varandra på Fredriksborg ute på Värmdö.


Gert Fylking övergavs för en yngre affärsman.

Nu har hans hustru Tanja hittat kärleken på annat håll. Antar han inte utbrast som på Nobeldelgivningarna ”Äntligen”Tv-profilen Filip Hammar, 41, och hans fru, journalisten Jennie Hammar, 31, separerar står det i media.. Så det blir till att lägga ut ännu en bild på par som pökat färdigt sinsemellan i alla fall. Såvida man inte återupptar pökandet dem emellan. Men å andra sidan så 45 734 personer i Sverige skilde sig under 2015. Det skall väl inte vara mindre detta år, så de är inte ensamma om fenomenet.


Jösses vad många ”pökavslut” det varit nu ett tag eller som det skrivits om i alla fall. Carina Berg, 38, och Kristian Luuk, 50, skiljer sig. – Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar, skriver Carina Berg. Men de är fortfarande vänner är det klassiska utalandet som för det mesta kommer efter en man beslutat skilja sig. De gifte sig runt 2008 så det är inget längre äktenskap. Kan vi få meddelande om att några kändisar gifter sig nu tack, eller blir sambo räcker gott.


Det var tusan ett ”pökavslut” till och nu på politisk toppnivå. Folkhälsoministern Gabriel Wikström skiljer sig från sin fru.  Paret ansöker om sex månaders betänketid eftersom att de har ett barn tillsammans.  Men tydligt är det gått smolk i pökandet och andra sociala beteenden. Inte mycket att göra något åt. Paret har varit gifta sen 2011.

 

Inte bara att Charlotte Kalla har problem med orken för tillfället utan det är även slut med pöket, troligtvis. Då hon och Anders Svanebo går skilda vägar efter sex år. Kallas presschef säger – Jag kan säga att båda är glada och pigga och Charlotte är vid gott mod efter omständigheterna! Det låter väl lite krystat! Får se vad Kalla prioriterar, pöka eller träning eller en kombination..

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s