Omdömeslöst Wallström.

Det är inte utan viss skadeglädje man läser om att Wallström råkat i blåsväder och denna gång är det inte som utrikesminister utan personligt.

Oblygt lägger Margot Wallström all skuld på Annelie Nordström personligen skriver di.se. Enligt Wallström hade Nordström lämnat ett lögnaktigt svar på frågan om huruvida Kommunal också lämnade lägenheter till den vanliga bostadsförmedlingen

Hon menar alltså att hon inte förstått att det fanns kö till lägenheter och det är en mycket erfaren politiker som inte fattar det. Det är ju inte första gången detta händer heller….. Det hade jag ingen aning om som Palme sa i sketchen ”Under dubbelgöken” med Hasse o Tage.

 

di.se ”Margot Wallström kan inte rimligen ha trott på det besked hon säger sig ha fått från Annelie Nordström, att lägenhetsuthyrningen inte skulle innebära att hon gick förbi bostadskön. Hon vet naturligtvis att det är många års kö för att få en hyreslägenhet.

Hon visste hur känsligt det var, ändå nöjde hon sig med ett uttalande om att allt är i sin ordning. Hon borde också ha insett att en hyreslägenhet i praktiken betingar ett stort värde – hur tänkte hon hantera tacksamhetsskulden mot Kommunal? Margot Wallströms beteende visar också att banden mellan LO-förbunden och partiet är lika täta som någonsin tidigare.”

Vilket huvud som S offrar är väl lätt att räkna ut och lika lätt att räkna ut är det att denna ”affär” kommer att spilla ut på S.

Inte sällan har långt maktinnehav givit mer eller mindre korrumperade resultat, kolla på härvorna i Göteborg där S verkar sitta på livslångt mandat, skärp er Göteborgare.. Men å andra sidan hade väl ett Allians dito givit samma resultat. Kanske det skulle vara som med presidenten i USA, man får bara sitta två valomgångar. Sedan måste nya kvastar sopa, samt nya tjänstemän. Då kanske risken för ” You scratch my back and I’ll scratch yours” minskar..

Wallström har samlat på sig så mycket ”affärer” nu att det snart är dags att resa en kompetensfråga om hennes lämplighet..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s