Överskott av ensamkommande män.

Sverige har för närvarande en uppseendeväckande skev könsfördelning, särskilt i åldersspannet 15 – 19 år, något som har accelererat kraftigt genom det senaste årets mottagande av ensamkommande barn och ungdomar. Min forskning visar att det finns flera negativa konsekvenser för samhället när obalanserna i könsfördelningen ökar, något som Sverige behöver diskutera på allvar, skriver en professor i GP..
Jaha, vad riskerar komma ut av detta. De kommer från en tradition där kvinna skall vara underdånig. Och när man möter kvinnor som är lovligt byte på grund av de inte är muslimer, tja..
Har man då den traditionen med sig som råder i vissa länder att en kvinna har inte samma värde inför lagen som en man. I en domstol gäller t.ex. en mans vittnesbörd mot två kvinnors. Efter föräldrarnas död får döttrarna bara ärva hälften så mycket som sina bröder. Det är där sharia tillämpas, men även om inte sharia råder kan traditionen vara så ändå. Och i Sverige skall vi vara mest jämställda, har i alla fall kommit en bit på vägen.. Lägg därtill att det dräller av unga män som inget annat önskar än att få sig ett nyp.
Och det finns inte så det räcker, definitivt inte muslimska kvinnor.
Kanske önskeläge för vissa trånande  kvinnor här i olika åldrar, men att beblanda sig mer långvarigt än en snabbis med en muslim, då krävs det en konvertering och då….. Så kan det även skapa starka motsättningar till övrig manlig befolkning i landet.
Ta in arabiska kvinnor då för att jämna ut, men se de får inte beblanda sig med icke muslimer för sex, knappt annars heller.. Däremot får muslimska män beblanda sig med icke muslimska kvinnor för att få ett nyp. Så det finns bara en lösning, att de återvänder till sitt hemland som måste vara dränerat på män.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s