Desperata moderater!

Moderaterna kommer nu med förslag efter förslag om invandringen som om de kommit från SD vår statsminister hade benämnt som fascistiska och rasistiska. Men nu kommer de från Moderaterna och då kommer inte den bedömningen från statsministern.

Moderaternas förslag om att de med tillfälliga uppehållstillstånd ska få färre välfärdsförmåner får blandade reaktioner. Regeringen kräver mer tydlighet och V avvisar förslaget bestämt naturligtvis.. Men Centerpartiet välkomnar det.. Moderaterna vill  diskutera ifall de som får tillfälligt uppehållstillstånd ska nekas delar av välfärdstjänsterna, som till exempel bostadsbidrag, socialbidrag och icke akut vård. För övrigt kan man tänka sig lägre ingångslöner för invandrare vilket med all säkerhet påverkar också andra löntagare..

Moderaterna har dessutom föreslagit sänkningar av ersättningsnivån i sjukersättningen och arbetslöshetsersättningen. Av någon anledning har man fått för sig om folk  kan klara sig någorlunda på dessa ersättningar skulle de vara mindre benägna att söka jobb, otroligt.

Får se om M lyckas locka över väljare från SD genom dessa förslag.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s