Advokaten i Lisa Holm fallet

anser hon gjort sitt jobb när hon anklagar polisen och Missing people. Under sin slutplädering i hovrätten antydde Bilevicius försvarsadvokat  att både polisen och Missing people medvetet kan ha försökt att sätta dit hennes klient för mordet på Lisa Holm.

Advokaten menar att det är allvarligt om samhället inte klarar av att en advokat har en annan uppfattning gällande ett mål än vad polis och åklagare har.. Skulle nog vända på det och säga att det är allvarligt om en advokat inte kan framlägga annat är anklagelser om i princip brottsliga handlingar mot motparten utan av annat skäl än spekulationer. Advokaten menar att hon i rollen som försvarare måste se kritiskt på bevisningen.. Jodå, men det borde väl vara relevant kritik!!

Kanske man kunnat gå iland med det i Tingsrätten, men jag tror inte juristerna i Hovrätten är så otroligt korkade att de lyssnar och tar intryck av att t.ex. Missing people av någon anledning skulle manipulerat med bevis.. Visste man ens när man sökte vilken som var misstänkt? Man visste inga detaljer i alla fall, så varför skulle man redan i det skedet villa sätta dit honom?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s