För tankarna till Bobbyfallet.

Vi har haft liknande fall i Sverige men där är de båda kräken nu fria.. För några i England gick det inte lika smärtfritt..

Sverige: ”Bobby blev bara tio år. I januari 2006 dog han efter att ha torterats dag­ligen i över en månad – av sin mamma och styvpappa. Sedan sänkte de kroppen, invirad i kedjor, i en sjö… De jävla kräken är nu fria, inte ens tio år var pojkens liv värt…

För detta går kräken nu fria.

 England.

Den styvfar(bilden)  av en fyraårig pojke i England som dödades efter månader av grymhet, har misshandlats och nu hittats död i fängelset i cellen, om han hängt sig står det inte… Inte många lär väl i alla fall sörja..

Mariusz Krezolek dömdes för att ha mördat Daniel Pelka  fyra år tillsammans med sin partner Magdelena Luczak(bilden), som var pojkens mamma. Hon gjorde det rätta och hängde sig i cellen.

Den 36-årige styvfadern hittades nu också död i sin cell. Undersökning pågår.

Hon och Krezolek fängslades båda i 30 år i augusti 2013 efter en domstol hörde de utsatte pojken Daniel för ”ofattbara övergrepp och brutalitet”.

Han fängslades i en låst låda i ett rum, förnekades mat, tvingas att utföra straff övningar, förgiftades med salt, och utsattes för vatten tortyr. Vilka jävla monster, som dem i Sverige. Det gör ont i en när ett barn får lida så.

Lärarna säger Daniel stal andra barns mat, åt rester från tallrikar och plocka upp lerig mat föll på golvet och ändå gick inga signaler fram till skolan.

Båda parter skyllde på varandra för huvudskada som så småningom leder till barnets död.

Krezolek sändes till HMP Full Sutton, en maximal säkerhets fängelse för män nära York, och han förlorade en vädjan att minska sitt straff i december 2014.

”Fängelset primära funktion är att hålla i förhållanden med hög säkerhet, några av de svåraste och farligaste brottslingar i landet,” enligt justitieministeriets webbplats.

Enligt en Fångvårdsväsendets talesman : ”HMP Full Sutton fånge Mariusz Krezolek hittades död i sin cell vid 08:30 onsdagen den 28 januari.

”Personalen försökte omedelbart återupplivning, men han dödförklarades strax efter.

Denna pojken Daniel i England fick någon form av rättvisa.. Bobby i Sverige fick inte mycket av densamma.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s