Våldtäktskultur.

I Norge frågar man sig under rubriken ”importerad våldtäktsrisk”: ”Icke-norrmän är starkt överrepresenterade bland våldtäktsstatistiken. Skall vi heller snacka om den norska våldtäktskulturen?

Med adress till de norska korrekta som likt i Sverige nu börjar yla om att minsann det är inte så många som är våldtäktsmän bland invandrarna.

Möjligt, men de har en jävligt farlig kultur gentemot kvinnan som inte innefattar respekt. En ”o-respekt”  som kan övergå i övergrepp, många tafsande män av arabisk härkomst i EU är väl bevis nog.. Därför finns det en  överrepresentation av presumtiva våldtäktsmän bland dem. Och då är legitimt att prata om invandrares våldtäktskultur.. Vad de ”goda” vänsterpartisterna än säger.

Ett exempel är tidningen ”Proletären”, trots det bevisligen funnits många av arabisk härkomst bland ”tafsande” både i Tyskland och Sverige vill man i blaskan inte medge det… ”De allra flesta kvinnor känner igen situationen där män i grupp, oavsett etnicitet, tar sig friheter mot kvinnor.” Är deras blinda syn.. Helst hade man väl bara riktat in sig på svenska män.. Visst tar alla män sig sina friheter mot kvinnor, men här gällde det vad man fått uppleva på senare tid.

En parodi är väl att en ”spökvandringen” i Växjö fick avbrytas under Kulturnatten.  De som anordnade detta var Teater respekt. Det visade sig vad den var värd.

 Tre polisanmälningar har upprättats. Enligt polisens inre befäl rör det sig om sexuellt ofredande, grov stöld och ofredande.

Det finns just nu inga utpekade gärningsmän men enligt polisen rör det sig om ett antal pojkar under 15 år. Nu står det inget om deras etnicitet, men oavsett så var respekten dålig. Om det var kulturellt betingad får vi väl se.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s